barnedåb - mad = hjælp !

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.420 visninger
2 svar
0 synes godt om
5. november 2009

banaman89

Hej ..

Jeg skal holde min datters barnedåb hvor der kommer ca 55 personer hvoraf der kommer 8 under 12år, 7 igennm 13-18 år,  ..

Ta' selv-bord:

Nakkesteg 2-4 Kg pr. stk.

Oksekød 2-4 Kg pr. stk.

Thai kylling bryst 2 Kg pr. pk.

Frikadeller

Leverpostej

Flødekartofler

Salat

Rug-/franskbrød

- Til dessert er der is-lagkage og senere vil der være kaffe/te med kager

Så er mit spørgsmål: Hvormeget kød ville i så bestille ?

Hilsen Anna ..

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. november 2009

otlitrom

måske 100-150 gr. pr mand af kød? Der er mange forskellige slags, så det er lidt svært at regne med.. Men til selskaber regner man gerne 200-300gr pr. mand mener jeg. Alt efter, hvor meget man tror folk spiser. Folk fra landet spiser mere end folk fra byen... Åh, hvor er jeg miljøskadet!

Anmeld

8. november 2009

evitaperon

Hej...

Som udlært kok blander jeg mig lige... håber det er ok

Til buffet regner man ca. 200 gram kød pr mand, og børn under 12 år beregner man som en halv person til spisning. Dvs der kommer fire voksne i form af 8 børn. Hvis du forstår...

Derudover beregner du et halvt kyllingebryst pr. mand, alt efter hvordan det blivet skåret op. Hvis det er folk der spiser meget kan du regne med 2/3 kyllingebryst per mand.

Hvis du bestiller 7 kg. Nakkesteg er der ca. 125 g. kød pr mand og det samme i Oksekød. Allerede dér har du 250 gram kød pr mand, så jeg ville nøjes med 5 - 6 kg af nakkestegen og det samme af oksekødet.

Du skal tænke på at der også er frikadeller, kylling, leverpostej og flødekartofler, der alt sammen er noget der ligger tungt, samt islagkage og kager til kaffen...

Håber det kunne bruges.

Eva

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.