Hej...
Som udlært kok blander jeg mig lige... håber det er ok
Til buffet regner man ca. 200 gram kød pr mand, og børn under 12 år beregner man som en halv person til spisning. Dvs der kommer fire voksne i form af 8 børn. Hvis du forstår...
Derudover beregner du et halvt kyllingebryst pr. mand, alt efter hvordan det blivet skåret op. Hvis det er folk der spiser meget kan du regne med 2/3 kyllingebryst per mand.
Hvis du bestiller 7 kg. Nakkesteg er der ca. 125 g. kød pr mand og det samme i Oksekød. Allerede dér har du 250 gram kød pr mand, så jeg ville nøjes med 5 - 6 kg af nakkestegen og det samme af oksekødet.
Du skal tænke på at der også er frikadeller, kylling, leverpostej og flødekartofler, der alt sammen er noget der ligger tungt, samt islagkage og kager til kaffen...
Håber det kunne bruges.
Eva
Anmeld