min store på 12 er heller ikke særligt vild med grønt..
Vi har hjemmelavede pizzasnegle i køleskabet jeg kommer spinat på, peberfrugt og andet grønt.
ellers laver jeg sandwiches som ligger pakket ind og lige til at tage så han kan snuppe en. Laver mini calzoner af og til også med massere af grønt i, ellers dumplings (også massere af grønt i) Nudler er kun en fredags ting for synes ikke der er næring nok i og det mætter ikke overhovedet.
Alt sammen er noget jeg laver i weekenden, laver gerne så der kan fryses ned (udover sandwich)og så tager op så der er lidt forskelligt han kan snuppe. Han plejer at tage en ting efter skole, og så igen tager han noget inden træning (han træner kampsport 4 gange ugentligt).
sandwich bager jeg bagels selv, med cheddar ost ovenpå, og spinat/revet blomkål/revet broccoli/hakkede kikærter/quinoa/revet gulerod i. Det variere lidt hvad der kommer i, men tænker lidt ekstra grønt i brødet skader jo ingen Og så er al dej/brød fuldkorns så han får godt med fibre.
han vil somregel hellere have ovenstående, end rugbrød til frokosten.
og så har vi altid en skål stående fremme med gulerods-, agurk- og selleri stave og noget hummus, og der har jeg sagt jeg forventer han tager lidt hver dag, og når han først er igang ryger det hurtigt ned!
håber det måske kan give en god ide du kan bruge
Anmeld
Citér