Ved godt det ikke handler om baby, men håber nogen herinde kan give noget afklaring.
For ca 3 uger siden købte vi en kvart ko - økologisk og nyslagtet. Samme dag fik vi delt og pakket det hele, som kom i fryseren. Fryseren blev meget fyldt, så det tog ca 1 døgn før det hele var frossent, men der var jo koldt derinde. Vi har spist gladeligt af det, og det har været lækkert. Indtil vi den anden dag tog en culottesteg op. Den lugtede sødt, men vi lavede den, og smagte forsigtigt på det. Kunne ikke spise det, da den smagte som det lugtede. Her i går tog vi hakket oksekød op, som vi har spist meget af. Det blev lavet til bøffer, men synes også det smagte og lugtede lidt af det samme. Men kunne heller ikke finde ud af om det bare var noget jeg var ved at bilde mig selv ind, pga oplevelsen med culottestegen. Men hvordan kan det pludselig ske? Det er jo ikke særlig længe siden vi fik det, og indtil nu har vi smagt på lidt af hvert som intet har fejlet. Synes godt nok det er træls hvis det her gælder for resten af kødet og vi bare skal smide så mange kilo kød ud 
Jeg håber nogen kan komme med svar og måske et godt råd. På forhånd tak.
Anmeld
Citér