Hjemmelavet pizza ... ideer til fyld

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. november 2019

Anonym trådstarter

Mor11 skriver:

Mine søn plejer at ville have skinke, cocktail pølser, ananas

Og min datter vil have skinke, pepperoni, champignon og oliven. 

Sommetider vil de begge gerne have majs på. 

 



Tak for svar . Cocktail pølser havde vi snakket om  evt sammen med oksekød . Vi spiser meget det samme , så er lidt blank hvad der smager godt sammen .

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. november 2019

Anonym trådstarter

Birthdaybaby skriver:

Min datter er glad for champignon, majs og ananas. Kød spiser vi ikke så meget af, men et par skiver god skinke rækker langt og ellers et par cocktailpølser. 



Tak for svar . Vi spiser ofte det samme , så ideerne rækker ikke langt . Hvad der sanger godt sammen . Vi havde selv tænkt noget med oksekød & cocktail pølser

Anmeld Citér

6. november 2019

mor:)

Profilbillede for mor:)
pain is temporary. Quiting lasts forever.

Når vi har holdt fødselsdag og serveret pizza har vi lavet disse:

Med kebab 

med hakket oksekød og majs eller med kylling og majs 

Med skinke

med pepperoni 

Det har altid været godt nok 

Og så har vi bare serveret agurkestænger og gulerodsstave ved siden af. 

Anmeld Citér

6. november 2019

Anonym trådstarter

SDD skriver:



Her er vores datters favorit helt klart med skinke, bacon og pepperoni. Og ost selvfølgelig. Vi blander gerne lidt bøfmozzarella, revet mozzarella og revet cheddar. 
Jeg kan godt lide med kyllingestykker(fra ovnstegt kyllingebryst) med ost, løg, evt karrydressing og så salat/spinat på.

min mand kan godt lide oksefars køleskabsgrønt(rester) og bearnaise. 
vi laver også gerne indbagt. 



Nu spørger jeg måske dumt , men bacon er det råt ? Eller for-stegt ? Vi spiser gerne frisk mozzarella på , børnene revet ost .

Vi har snakket om oksekød evt med cocktail pølser . 

Anmeld Citér

6. november 2019

Millemor1

Altid tomatsovs, små klatter af mascarpone udover hele pizzaen, mozzarella ost, prosciutto cotto, rødløg og ananas ������ verdens bedste

Anmeld Citér

6. november 2019

mor til 2 skønne piger .

Anonym skriver:

Hjemmelavet pizza 

vi skal holde fødselsdag ( børne ) hvor menuen er hjemmelavet pizza. Men mangler lidt ideer til fyld. Her hjemme kører vi kun pizza med skinke / pepperoni .

Så hit me med jeres børns ynglings topping  



Hk oksekød salat cherry tomat agurk rødløg peberfrugt 

Anmeld Citér

6. november 2019

Anonym trådstarter

mor:) skriver:

Når vi har holdt fødselsdag og serveret pizza har vi lavet disse:

Med kebab 

med hakket oksekød og majs eller med kylling og majs 

Med skinke

med pepperoni 

Det har altid været godt nok 

Og så har vi bare serveret agurkestænger og gulerodsstave ved siden af. 



Jeg havde tænkt på skinke / pep .

oksekød evt med cocktail pølser.

hvad putter du mere end kebab ?

overvejede grønsags stave men ved ski ikke hvor meget de knægte gider spise det 

Anmeld Citér

6. november 2019

Anonym trådstarter

Millemor1 skriver:

Altid tomatsovs, små klatter af mascarpone udover hele pizzaen, mozzarella ost, prosciutto cotto, rødløg og ananas ������ verdens bedste



Gider børn spise det ? Her er vi rimelig kedelige og holder os til det samme ...

Anmeld Citér

6. november 2019

mor:)

Profilbillede for mor:)
pain is temporary. Quiting lasts forever.
Anonym skriver:



Jeg havde tænkt på skinke / pep .

oksekød evt med cocktail pølser.

hvad putter du mere end kebab ?

overvejede grønsags stave men ved ski ikke hvor meget de knægte gider spise det 



Jeg putter faktisk ikke andet på - de elsker smagen af kebab og det var også min oplevelse ved fødselsdage

Anmeld Citér

6. november 2019

SDD

Profilbillede for SDD
Mor til to piger, fra ‘14 og ‘20
Anonym skriver:



Nu spørger jeg måske dumt , men bacon er det råt ? Eller for-stegt ? Vi spiser gerne frisk mozzarella på , børnene revet ost .

Vi har snakket om oksekød evt med cocktail pølser . 



Altså, ligger skiver på, og så bager vi pizzaen ved 250 grader i ca 5-8 min alt efter hvor meget fyld der er på. Så bliver det stegt der. Men det er jo røget, så det er ikke råt. 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.