D. 4/7-14 kom min skønne pige D. 9/1-20 kom lillesøster
HBV skriver:
Hej 
Jeg vil i gang med projekt fyld fryseren snart, da jeg er ved at være højgravid.
En af de ting, jeg gerne vil have i fryseren er lasagne. Hvad vil I anbefale - at man laver den helt færdig i ovnen, lader den køle af og i fryseren - eller at man laver kødsovsen, "lægger den sammen" med bechamelsauce, lasagne plader, revet ost på toppen og fryser ned uden at den har været i ovnen ?
Kom også gerne med gode forslag til fryseegnede og børnevenlige retter 
Jeg plejer at bage den færdig og så komme den i fryseren når den er kølet ned.
Derudover laver jeg gerne pasta med kødsovs, boller i karry, kylling i karry, lakse- og/eller grønsagslasange, forskellige supper(hønsekødssuppe, svampesuppe og forskellige grønsagssupper), chili con/sin carne (den behøver ikke at være stærk) og koteletter i fad når jeg fylder fryseren. Og så fylder jeg også godt op med brød, og ingredienser til meget simple måltider f.eks kyllingelår med rosenkålssalat, ris og karrysovs (kylling, rosenkål og bacon i fryseren).
Anmeld
Citér