Min burger:
Bøffen er meget vigtigt. Jeg HADER når hjemmelavede burgerbøffer popper op og bliver tykke og ikke fylder bollen ud, det undgår jeg herved:
Du rører farsen (helst med meget lav fedt-procent) med 1 æg og salt og peber. Så former du den i din bøf-former til de er ca 1 cm tykke. BONK-med bøf-bonkeren 
Så putter du dem på panden og tager din dertil-indrettede flexible spatel. Du steger dem et øjeblik på den ene side, så de lige er blevet lidt fedtede. Vender dem og maser dem GODT og GRUNDIGT ud
Så kan der MAX være 2-3 bøffer på panden. De bliver rigtig lækre, fylder burgeren og bliver dejligt saftige 
- Derudover:
Burgerløg- som vi kalder dem fra mit barndomshjem:
Masser af løgringe damp-kogt med lidt vand, salt, sukker og en klat smør. Så bliver de bløde, ikke brune og dejligt søde.
OG:
BERNAISE sovs 
Også self: Tomat, salat og ketchup og ost og gerne bacon. - Godt på sidebenene 
YUM...
Anmeld