Hvad skal der i din burger?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

9. oktober 2009

TbCp

NEMLIG!



Lise skriver:

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. oktober 2009

mama09

en masse ost, så er jeg glad

Anmeld

9. oktober 2009

Miamaja

Jeg skal altid have det hele i min burger dvs. salat, tomat, ketchup,sennep, log- gerne ristede. syltede agurk og det allerbedste til sidst. nemlig AVOKADO OG BACON

Anmeld

9. oktober 2009

Moderator

Profilbillede for Moderator

Min burger:


Bøffen er meget vigtigt. Jeg HADER når hjemmelavede burgerbøffer popper op og bliver tykke og ikke fylder bollen ud, det undgår jeg herved:


Du rører farsen (helst med meget lav fedt-procent) med 1 æg og salt og peber. Så former du den i din bøf-former til de er ca 1 cm tykke. BONK-med bøf-bonkeren

Så putter du dem på panden og tager din dertil-indrettede flexible spatel. Du steger dem et øjeblik på den ene side, så de lige er blevet lidt fedtede. Vender dem og maser dem GODT og GRUNDIGT ud Så kan der MAX være 2-3 bøffer på panden. De bliver rigtig lækre, fylder burgeren og bliver dejligt saftige


- Derudover:

Burgerløg- som vi kalder dem fra mit barndomshjem:

Masser af løgringe damp-kogt med lidt vand, salt, sukker og en klat smør. Så bliver de bløde, ikke brune og dejligt søde.

OG:

BERNAISE sovs

Også self: Tomat, salat og ketchup og ost og gerne bacon. - Godt på sidebenene

YUM...

Anmeld

10. oktober 2009

Lise

Man kan med STOR fordel blande oksekødet med lidt sennep og spidskommen - det smager himmelsk!

Når der skal guacamole i burgeren skal der desuden være salat, tomat, agurk, rå løg, cheddar og jalapenos.

Hvis det er uden guacamole: mayo, cheddar, salat, tomat, agurk, rå løg og ketchup!!!

Mååååååms - får sgu helt lyst til burger nu!!!

Anmeld

10. oktober 2009

Moderator

Profilbillede for Moderator

BACON!!!!

Anmeld

10. oktober 2009

Mira0911

Her spiser jeg det med.

 

Kyllinge bøf af en art, løg, peberfrugt, agurk, dressing, ketchup og remolade... 

Anmeld

10. oktober 2009

dorthemus

Zafir skriver:

Min burger:


Bøffen er meget vigtigt. Jeg HADER når hjemmelavede burgerbøffer popper op og bliver tykke og ikke fylder bollen ud, det undgår jeg herved:


Du rører farsen (helst med meget lav fedt-procent) med 1 æg og salt og peber. Så former du den i din bøf-former til de er ca 1 cm tykke. BONK-med bøf-bonkeren

Så putter du dem på panden og tager din dertil-indrettede flexible spatel. Du steger dem et øjeblik på den ene side, så de lige er blevet lidt fedtede. Vender dem og maser dem GODT og GRUNDIGT ud Så kan der MAX være 2-3 bøffer på panden. De bliver rigtig lækre, fylder burgeren og bliver dejligt saftige


- Derudover:

Burgerløg- som vi kalder dem fra mit barndomshjem:

Masser af løgringe damp-kogt med lidt vand, salt, sukker og en klat smør. Så bliver de bløde, ikke brune og dejligt søde.

OG:

BERNAISE sovs

Også self: Tomat, salat og ketchup og ost og gerne bacon. - Godt på sidebenene

YUM...



Åh ja bearnaisen er jo legendarisk...MUMS...nu får jeg lyst til burgere

Anmeld

10. oktober 2009

Lullaby

Ja jeg vil have en gennemstegt bøf. Salat, remoulade, ristede løg, tomater, agurk og rødløg

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.