Min kæreste og jeg så en dokumentar omkring vores valg af mad og hvad det gør både ved vores sundhed, men også for vores planet. Og derfra udledte sig en samtale som jeg egentligt ville høre jeres holdning til
den handlede om hvad diverse tilsætningsstoffer gør ved vores krop, samt hvad animalske produkter gør. Jeg gør hvad jeg kan, på et lille budget, for at handle gode varer til mine børn, både for deres sundhed, men helt klart også for vores planet. Men hvis man skal være helt korrekt er der nærmest kun økologiske grøntsager tilbage, måske lidt ris osv
så hvad gør i for at handle gode sager?
Er det øko?
nøglehulsmærket?
undgår du kød, evt helt animalske produkter?
Danske varer?
Undgår du e-numre?
Eller noget helt tredie?
Jeg selv forsøger at skære ned på mængden af e-numre og handle en del økologi. Der ud over har vi en kødfri dag om ugen, ville gerne have 2-3, men er virkeligt ikke særlig kreativ til kødfrie retter 
Anmeld
Citér