AKA Fried Rice (som jeg lurede det skulle smage, efter min ferie i thailand for hmmm.. efterhånden maaaaaaaange år siden hehe)
4 personer.
5 dl kogte ris (kogt 1 til halvanden)
noget kød i strimler, gris, kylling eller ko (i marinade af limefrugt og en god gang MAGGI!!! NAM og evt. lidt chilli)
en god håndfuld forårsløg i passende bidder
2-5 kugler helbladet optøet spinat eller tilsvarende frisk, (eller i mit tilfælde idag, skvalderkål eller brændenælder - hvad man nu har).
HVis man kan lide æg, så 1-3 æg, svitset inden du kommer kødet i, ellers så svitset vedsiden af, som kan drysses på (vores måde, da Tom ikke spiser æg).
Vedsiden af friske grønsager, der kan blandes i på tallerkenen, tomater, agurker... i hvertfald, hvis man har andet, så det

Derudover maggi (i stedet for soya) og lime og evt. chillisovs

Og vand med limesaft i... til at drikke til

Kødet svitses først, herefter forårsløg, spinat og ris til sidst

det er dejligt at vende tomater uden indmad i, mens det er varmt