hannetheis skriver:
var også tanken med grill. Men med den danske sommer er den svær at regne med.
har også overvejet noget mørbrad til også.
vil bare heller ikke skulle stå og lave så meget på selve dagen.
og vores ovn er ikke den største så der er ikke plads til at varme så meget
Så lad være. Jeg synes det er helt fint. Der er jo ikke nogen der siger det skal være den helt store fest middag... Det skal jo bare være en hyggelig dag med familie (og venner for dem der inviterer dem med)... Også derfor vi har valgt at holde det så simpelt som muligt. Sidste gang fik vi "kun" pålægsbord, men alligevel endte det med at jeg stod i køkkenet hele dagen og sørgede for mad til gæsterne, og nåede slet ikke at tale med nogen overhovedet. Pludselig var alle kørt hjem, og jeg havde slet ikke "været med til festen" så at sige... Det gider jeg simpelthen ikke denne gang, derfor bliver det salat og kage der kan laves dagen i forvejen, og pølser som bare skal smides på et fad og så kan folk selv grille dem de vil have... Det bliver engangservice alt sammen, som bare skal smides ud bagefter, så der ikke er noget opvask og et køkken der skal ryddes op hele tiden... Igen, så simpelt som muligt, så jeg også selv får lidt ud af dagen og gæsterne...
Anmeld
Citér