Zafir skriver:
Jeg kan godt genkende det
Fra alle årene, hvor jeg har brugt marcipan. Jeg ELSKER marcipan på kager, men det er meget pænere i overfladen, når det er mmf 
Jeg syntes det er et godt forsøg
hvad er der i kagen?
Og har du lyst til at komme med på baby.dk kage-kursus ? den 1. okt?
Så kan du i hvertfald lære om mmf 
er det ikke sugarpaste de bruger på kurset tror du???
anyways, det er en fin age, og det bliver nu engang flosset i kanterne når man bruger marcipan tror jeg.... i hvert fald hvis det er rå marcipan....
MMF er marshmallowfondant.....
100 g skumfiduser (dem til bål)
1 spsk vand
1 spsk olie
400 g flomelis...
alt andet end flormelis, puttes i microovnen i 30 sekunder, rør grundigt, og put så flormelis i..... tadaaaaa så har du MMF som ligner det bagerne bruger...
Anmeld