Titte - jordbærskum

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

726 visninger
7 svar
0 synes godt om
26. februar 2012

mariamiss6-vb

Hej Titte.....

Først vil jeg gerne lige sige JUBIIIIIIIIIIIII du brugte mmin chatbox hehe.....

Dernæst, stod jeg som online da du skrev? Fordi jeg har nemlig ikke været onlie hele dagen, ind til nu.... Jeg skal måske huske at logge rigtigt af inden jeg lukker puteren, så jeg håber du lagde mærke til det....

Anyways, hvis man skriver i chatboxen når jeg er offline, så får jeg stadig beskeden, altså når jeg kommer på... MEN jeg kan ikke svare tilbage, med mindre selvfølgelig man efterlader sin e-mail adresse i kommentaren ;)

Når man skriver i chatboxen er det kun mig, og den skrivende besøgende der kan læse det... Er der to der skriver til mig samtidig, har jeg bare gang i to samtaler, og andre besøgende kan ikke se hvad du skriver. Ligesom MSN....

Og SÅ til spørgsmålet...... Når du siger jordbærskum, mener du så det gele der ligger hen over diverse jordbærtærter, som vi kender dem fra bageren om sommeren? 

Ellers ved jeg desværre ikke hvad for noget du snakker om.....

Geléen kan du selv lave, jeg ved ikke hvordan, men det kan man... Du kan lave gele af alt muligt....

For eksempel kan du lave gelé af noget der giver en klar gelé, og så blande pastafarver i, så har du noget der svarer til piping gel, som du kan bruge til at lave for eksempel vand med, på dine kager ;)

På kagekonens side er der denne opskrift, på en jordbærtærte, som fra bageren, med gelé... Men det ser ikke ud til det laves på jordbær..... 

Til gelé koges 2,5 dl. vand med en smule sukker og evt. lidt jordbæraroma og rød farve eller frugtsaften fra evt. dåsefrugter

4 blade husblas lægges i blød i koldt vand i 10 minutter og tilsættes den varme væske

Ellers er der denne, som er lavet på jordbær http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=18526

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. februar 2012

Titte-vb

Desværre er det ikke geleen.. Det er sådan noget skum, ala fløde der er pisket med noget jordbær smag, meget luftig og rigtig lækker.. Her i området bliver det lagt på bunden af jordbærtærten inden der kommes jordbær på og derpå den klare gele.. Må se om jeg kan købe noget jordbær aroma et sted og så eksperimentere mig frem..

Anmeld

26. februar 2012

Polyp-vb


Kunne det være noget så enkelt som piskefløde med flormelis og så frysetørret jordbær(pulver)? Det smager tihvertifald godt og er let og cremet...lidt som en råcreme, bare mere fyldig og luftig...

Anmeld

26. februar 2012

Titte-vb

Polyp skrev:

rn Kunne det være noget så enkelt som piskefløde med flormelis og så frysetørret jordbær(pulver)? Det smager tihvertifald godt og er let og cremet...lidt som en råcreme, bare mere fyldig og luftig...

JA! Men hvor kan jeg så få frysetørret jordbær pulver monstro :dry:

Anmeld

26. februar 2012

Heidi Nielsen-vb


Dr Oetker har lavet noget der hedder jordbærmousse.....det smager fantastisk og er meget let i det......ved ikke om det kan bruges......det er ikke så mousseagtig som jeg regnede med men det smagte fantastisk i min lagkage tongue

Anmeld

26. februar 2012

Polyp-vb


specialkøbmanden, delikatessehuset...jeg køber det hos diverse indvandrergrønthandlere, når jeg tilfældigt støder på det...

Anmeld

26. februar 2012

Titte-vb

TAK TØSER! Det prøver jeg af og ser hvor jeg finder det henne!

Anmeld

27. februar 2012

Heidi Nielsen-vb


Dr. Oetker kan du købe stort set alle steder wink og det smager altså godt........det kan også piskes så meget at du kan bruge det som guf til is..... MUMS skal jeg lige hilse og sige tongue

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.