Har lånt Sif Orellanas bog Rollinger & roulader med hjem og prøvede i morges at lave en grød derfra - og den var virkelig lækker - derfor får i den nu. Den var krydret og lækker og kunne fint spises uden sukker - det kan jeg ikke med havregrød.
5-6 personer
6 dl havregryn
2 dl perlespelt (brugte parboilede spelt - ved ikke om det er det samme)
1 dl boghvedegryn (var løbet tør så jeg brugte byggryn)
1 dl rosiner
18 dl vand (jeg brugte sødmælk)
4 tsk citronsaft
2 spsk knuste hørfrø (jeg knuste dem ikke)
1 tsk stødt kanel
1 tsk vanillesukker
1 tsk salt
Ingredienserne blandes og stilles i køleskabet natten over så kernerne udblødes lidt. Koges til passende konsistens næste morgen.
Sif foreslår et drys af hakkede æbler og mandler men den smager også fint som den er.
Anmeld