Nok et spørgsmål..

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

544 visninger
6 svar
0 synes godt om
3. september 2009

Pia

Jeg er ved at lave en trøste kage til min mand som han skal have i morgen når han kommer hjem fra work..
Jeg har valgt og bruge købe schokolade bunde og så putte hindbærmousse og damimousse der i.

Jeg ligger kagen sammen i dag.
Men skal jeg smøre den op med smørcrem i dag eller først i morgen inden jeg putter mmf på??

Kh Pia der er vildt spændt på hendes kage resultat..

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. september 2009

Susan1978

den skal stå i køleskabet til i morgen tidlig så mousen kan sætte sig.

i morgen tidlig smørrer du den så op og stiller den i køleskabet igen, hvor efter du en time eller 2 lige glatter smørcremen ud. 

så ind en time mer eller hvad du har tid til hvorpå du så kan pynte den..

det afhæger selvfølgelig af tid.. du kan måske også smørre den op sent i aften.. mousen skal bare lige have tid til at sætte sig.

Anmeld

3. september 2009

Pia

Susan1978 skriver:

den skal stå i køleskabet til i morgen tidlig så mousen kan sætte sig.

i morgen tidlig smørrer du den så op og stiller den i køleskabet igen, hvor efter du en time eller 2 lige glatter smørcremen ud. 

så ind en time mer eller hvad du har tid til hvorpå du så kan pynte den..

det afhæger selvfølgelig af tid.. du kan måske også smørre den op sent i aften.. mousen skal bare lige have tid til at sætte sig.



Takker for svar..
Den skal først være klar kl 15.30 i morgen..
Så jeg har god tid..
Er mest spændt på og skal igang med og lave mmf i morgen..
Håber jeg kan finde ud af det...

Anmeld

3. september 2009

Pia

vil hindbær moussen lidt tynd i det??
det er blevet lidt tyndere end jeg havde regnet med..
Måke fordi jeg ikke har pisket fløden stift nok?? men havde jeg pisket mere, så tror jeg det var blevet til fløde

Nå men nu er den lagt sammen... så langt så godt..

Anmeld

3. september 2009

Susan1978

til fløde? den skal næsten være så stiv så den blir til ost.. man skal lige ramme plet.. dvs lige før den blir grynet.

Anmeld

3. september 2009

Pia

Susan1978 skriver:

til fløde? den skal næsten være så stiv så den blir til ost.. man skal lige ramme plet.. dvs lige før den blir grynet.


hi hi .. det var også smør jeg mente
jeg havde også pisket det så meget syntes jeg... men skulle nok have pisket det lidt mere..
chokomoussen blev der imod perfekt..
Nu har jeg lagt kagen sammen og se må vi se i morgen hvordan den har det..

Anmeld

3. september 2009

Susan1978

hmmm blir helt lækker sulten..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.