Hvor lang tid før, du kan lave det, afhænger vel af holdbarheden i ingredienserne. Jeg ville lave det dagen før eller samme dag, som det skal i kagen, og så kan kagen spises 1-2 dage efter. Sådan cirka.
Min favoritsmørcreme af dem jeg har prøvet, er chokoladesmørcreme. Jeg synes hurtigt, smørcreme bliver vammelt pga. smørret, men det hjælper at købe usaltet smør. Har også prøvet nutellasmørcreme (den billige), men det havde en meget kraftig smag, der nærmest overdøvede det lækre fyld. Hvis det skal være nemt, så kan du også komme et lag chokoladesmørcreme ind i kagen i stedet for mousse. Det tror jeg vil være lækkert

Du kan fx bruge hvid chokolade, hvis du kan lide det, så der bliver en kontrast. Her er opskriften:
Chokoladesmørcreme
4 æggeblommer
60 g flormelis
100 g blødt smør
100 g smeltet chokolade
Æggeblommerne røres godt med flormelis, smør og den smeltede chokolade blandes i massen.
Tip: Anvend hvid eller mørk chokolade alt efter ønsket farve.
Anmeld