- Fyldte bagte peberfrugter med fyld at tomater, hvidløg, kryderurter og parmesan eller mosaralla
- Smørdampede gulerødder skåret i tinde stave med krydderier
- Smørdampede kål, fx: savojkål, spiskål, hvidkål
- Indbagteporre. Dampet porre med fars uden om, viklet ind i bacon eller sarano og stegt på panden eller bagt i ovnen
- Karmofleret bolmkål. helt blomkålshovede dampet og kølet af, servet på bund af salat med rejer ud over og en god dressing
- blomkåls-porre-mos. damp grøntsagerne og mos dem med en blender sammen med en smørklat eller fromages fries, salt og peber
- Gaugemole hvor man kan dyppe rå gulerødder, agurk og peberfrugter i
- Hvidkålsgryde: hakket kød svitses sammen med løg, gulerødder og massere af hvidkål. Tilsæt vand og bolion og lidt kartofler. når kartoflerne er kogt er der mad
Anmeld