Kender I til stenalderbrød?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.241 visninger
8 svar
2 synes godt om
23. februar 2015

Stjerneskud84

Når man arbejder i hjemmeplejen, kan man hurtigt få inspiration til alverdens opskrifter på lidt af hvert..  Jeg synes det er hyggeligt og spændende med inspiration udenfor ens eget hjem.. Her kan Google godt blive brugt ofte... 

Smagte for første gang stenalderbrød for nogle uger siden og har fået det i ny og næ siden, når jeg har været på arbejde.. Jeg elsker det allerede og synes det smager fantastisk.. 

Jeg har i weekenden og idag købt blandinger til det, har lige smidt et brød i ovnen.. Jeg startede med den lette udgave af det, hvor opskriften står på blandingen.. Nogle æg, salt, olie skal der i.. Der er osse en blanding hvor der skal kanel og vanilje sukker i.. Synes begge slags smager skønt... 

Lige nu i denne uge her, har Rema1000 stenalderbrød blandinger til 25,- 

Glæder mig til at smage det senere.. 

Har du smagt stenalderbrød, hvad synes du om det? 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. februar 2015

Skouboe

Jeg spiser LCHF og jeg må indrømme at jeg ikke er så god til stenalderbrød, jeg kan ikke helt gennemskue hvorfor. Der er ikke noget i, jeg ikke spiser i andre sammenhænge, men sammen bryder jeg mig ikke så meget om det.

Men jeg kender rigtigt mange der spiser det, og der findes masser af opskrifter.

Anmeld

23. februar 2015

Stjerneskud84

Skouboe skriver:

Jeg spiser LCHF og jeg må indrømme at jeg ikke er så god til stenalderbrød, jeg kan ikke helt gennemskue hvorfor. Der er ikke noget i, jeg ikke spiser i andre sammenhænge, men sammen bryder jeg mig ikke så meget om det.

Men jeg kender rigtigt mange der spiser det, og der findes masser af opskrifter.



Har godt hørt, mange ikke bryder sig om det.. De første gange her, bliver det lavet med færdig blandinger.. Så begynder jeg ligeså stille at springe ud i opskrifterne 

Anmeld

23. februar 2015

Skouboe

Stjerneskud84 skriver:



Har godt hørt, mange ikke bryder sig om det.. De første gange her, bliver det lavet med færdig blandinger.. Så begynder jeg ligeså stille at springe ud i opskrifterne 



Færdigblandingerne er meget billigere end af lave dem selv, og man kan jo tilsætte hvad man vil. Den jeg plejede at lave var med olie, æg og revet ost.

Anmeld

23. februar 2015

Christine

Stjerneskud84 skriver:

Når man arbejder i hjemmeplejen, kan man hurtigt få inspiration til alverdens opskrifter på lidt af hvert..  Jeg synes det er hyggeligt og spændende med inspiration udenfor ens eget hjem.. Her kan Google godt blive brugt ofte... 

Smagte for første gang stenalderbrød for nogle uger siden og har fået det i ny og næ siden, når jeg har været på arbejde.. Jeg elsker det allerede og synes det smager fantastisk.. 

Jeg har i weekenden og idag købt blandinger til det, har lige smidt et brød i ovnen.. Jeg startede med den lette udgave af det, hvor opskriften står på blandingen.. Nogle æg, salt, olie skal der i.. Der er osse en blanding hvor der skal kanel og vanilje sukker i.. Synes begge slags smager skønt... 

Lige nu i denne uge her, har Rema1000 stenalderbrød blandinger til 25,- 

Glæder mig til at smage det senere.. 

Har du smagt stenalderbrød, hvad synes du om det? 



Jeg synes egentlig det smager ok men jeg et så en af dem der ikke mener man bare kan råæde fedt, da det jo indeholder mange kalorier. Ernæringsmæssigt synes jeg også man skal tænke over at der muligvis kan være et problem i forhold til cadmium.

Men elsker smagen! Særligt friskbagt. Desværre synes jeg det er svært at skære uden at det går i stykker, ligesom andre hjemmebagte brød.

Anmeld

23. februar 2015

Stjerneskud84

Skouboe skriver:



Færdigblandingerne er meget billigere end af lave dem selv, og man kan jo tilsætte hvad man vil. Den jeg plejede at lave var med olie, æg og revet ost.



Det må jeg prøve... 

Anmeld

23. februar 2015

Stjerneskud84

Christine skriver:



Jeg synes egentlig det smager ok men jeg et så en af dem der ikke mener man bare kan råæde fedt, da det jo indeholder mange kalorier. Ernæringsmæssigt synes jeg også man skal tænke over at der muligvis kan være et problem i forhold til cadmium.

Men elsker smagen! Særligt friskbagt. Desværre synes jeg det er svært at skære uden at det går i stykker, ligesom andre hjemmebagte brød.



Jeg er os spændt på det med at skære det ud.. De gange jeg har fået det, er det ligesom almindelig brød, ikke i stykker nogle steder... 

Uhm, hvor det dufter her... 

Anmeld

23. februar 2015

Skouboe

Der er masser af inspiration her:  http://www.madbanditten.dk/opskrifter/brod/ 

Anmeld

23. februar 2015

Stjerneskud84

Skouboe skriver:

Der er masser af inspiration her:  http://www.madbanditten.dk/opskrifter/brod/ 



Jeg takker 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.