Altså, er det en gæst der vil bestemme, hvad du bruger i din madlavning?! I så fald ville jeg lave det med det jeg har valgt, uden at prøve at skjule det eller nævne noget om det. Hvis gæsten kommenterer det, så ville jeg - med et smil - sige, at ja, det er 18%, og at det syntes jeg lige passede til det vi skulle have/det havde jeg mest lyst til/det måtte godt være noget ekstra på nytårs aften/hvad-du-nu-lige-synes.
Jeg synes det er en uskik at gæsterne vil bestemme, hvad der skal bruges i madlavningen hos andre, og personligt tager jeg kun hensyn hvis det er pga allergier eller noget man bestemt ikke kan lide (fx fisk, svampe/indmad/gluten/andet). For mig vejer det tungt at det er et hensyn jeg har haft lyst til til at tage, fremfor at det er noget jeg er blevet afkrævet. Hvis de vil have noget bestemt (som fx kun streng stenalderkost) må de invitere i stedet for
Anmeld