mousse eller fromage?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.232 visninger
6 svar
0 synes godt om
26. august 2009

tascia

hvad bruger man i kagerne mousse eller fromage eller kan man bruge begge dele?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. august 2009

Moderator

Profilbillede for Moderator
tascia skriver:

hvad bruger man i kagerne mousse eller fromage eller kan man bruge begge dele?



Begge dele


Jeg bruger både og

Anmeld

27. august 2009

tascia

perfekt!

hvad er forskellen egentlig, konsistensen eller hva?

Anmeld

27. august 2009

linemus

Ja, hvad er forskellen??

Anmeld

27. august 2009

ivfmarie

Fromage er lavet med husblas, for at få den til at stivne og blive geléagtig.
Mousse er uden husblas, men i stedet flødeskum, piskede æggehvider og lign. Moussen står typisk nogle timer inden den spises for at den 'sætter sig' og bliver en smule fast i konststensen (men ikke geléagtig).

Marie

Anmeld

27. august 2009

linemus

AHA! Tak 

Anmeld

1. september 2009

tascia

ivfmarie skriver:

Fromage er lavet med husblas, for at få den til at stivne og blive geléagtig.
Mousse er uden husblas, men i stedet flødeskum, piskede æggehvider og lign. Moussen står typisk nogle timer inden den spises for at den 'sætter sig' og bliver en smule fast i konststensen (men ikke geléagtig).

Marie


tak for det Ü

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.