Karina84 skriver:
 Hjælp mig piger...
 Skal ha pølsehorn med paa tur paa lørdag og vil bage dem fredag aften. 
 Jeg søger jeres bedste opskrift, en opskrift hvor de stadig er lækre bløde og ikke saadan smuldret i det, dagen efter naar de skal spises halvkolde 
 bruger den her opskrift (som egentlig bare er theboller)
 i stedet for at forme dem til boller, ruller jeg dejen ud, snitter den i trekanter i med en pølse (og evt. lidt ketchup, eller bbq sauce) og lader dem efterhæve:
 50 gr. gær
 6 dl sødmælk (eller hvad du har af mælk)
 200 gr. smør
 2 tsk salt
 2 tsk sukker
 2 æg
 1200 gram hvedemel
 pensling:
 2 sammenpiskede æg.
 Fremgangsmåde:
 Mælken lunes, gær,sukker, æg og salt røres ud heri. Smøret gøres medgørligt i microovnen Det hele æltes sammen hold evt. lidt igen med melet) til dejen er glat og smidig. Hæver ca. 1 time. 
 
 Dejen æltes let igennem. udrulles til boller á ca. 100 g, der sættes på bagepapir. Efterhæver ca. 30 minutter. 
 
 Pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 180 grader  varmluft i ca. 20-25 minutter. 
 
  
			 
			
			
			
			
				Anmeld