jordbærmousse - hindbærmousse - hvordan ?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.695 visninger
8 svar
0 synes godt om
11. august 2009

Anja

Har ledt herinde, men kan ikke finde opskrifter på den slags.

Nogen der er bedre til at lede end mig eller nogen der har en ?

Det er til lagkagefyld. Helst uden husblads for det er jeg en klovn til.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

11. august 2009

Plysbjørnen

250 g. hindbær
1 spsk. sukker
Kornene fra ½ vanilje stang
1½ dl. yoghurt
½ l. piskefløde

Bærerne optøs og moses ud med sukker og vanilje.
Yoghurten vendes i hindbærrene.
Fløden pisken helt stift og vendes derefter sammen med det andet.
Stilles koldt min. 1 times tid før det puttes i kagen

Anmeld

11. august 2009

Plysbjørnen

Hindbær kan skiftes ud med alle slags bær...

Anmeld

11. august 2009

linemus

Den ligger her under "Kun til opskrifter":  www.baby.dk/debat/22541pi1/kageklubben/kun-til-opskrifter.aspx

Det er nr. 5 på første side skrevet af mig

Anmeld

12. august 2009

ka li ja

linemus skriver:

Den ligger her under "Kun til opskrifter":  www.baby.dk/debat/22541pi1/kageklubben/kun-til-opskrifter.aspx

Det er nr. 5 på første side skrevet af mig


jamen hvor er den med husblas?
jeg har bare gættet mig frem i dag!

Anmeld

12. august 2009

KarinaIda

Trold skriver:

250 g. hindbær
1 spsk. sukker
Kornene fra ½ vanilje stang
1½ dl. yoghurt
½ l. piskefløde

Bærerne optøs og moses ud med sukker og vanilje.
Yoghurten vendes i hindbærrene.
Fløden pisken helt stift og vendes derefter sammen med det andet.
Stilles koldt min. 1 times tid før det puttes i kagen


Husk det er yoghurt neutral

Anmeld

12. august 2009

linemus

ka li ja skriver:



jamen hvor er den med husblas?
jeg har bare gættet mig frem i dag!


Mærkeligt. Nu har jeg ledt og ledt alle vegne, og jeg kan simpelthen ikke finde den opskrift, jeg brugte, da du var her. Tror nu, den var noget lignende den her, som jeg også lige lægger i opskriftstråden:

Hindbærmousse

150 g hindbær
1 spsk sukker
2 blade husblas
1/4 piskefløde
 
Husblas kommes i rigeligt vand. Hindbær moses med sukker. Fløden piskes meget stiv. Husblas smeltes ca 10 sekunder i mikroovnen og piskes i hinbærene. Flødeskummet vendes i og det blandes godt rundt. Kommes i kagen og moussen er stiv efter et døgn eller to.
Denne mængde passer til en alm. stor lagkage. 
Man kan komme anden slags bær i også frosne. Sørg for at dryppe bærrene godt af, især jordbær indeholder meget saft.

Anmeld

23. april 2011

signe.

linemus skriver:



Mærkeligt. Nu har jeg ledt og ledt alle vegne, og jeg kan simpelthen ikke finde den opskrift, jeg brugte, da du var her. Tror nu, den var noget lignende den her, som jeg også lige lægger i opskriftstråden:


Hindbærmousse

150 g hindbær
1 spsk sukker
2 blade husblas
1/4 piskefløde
 
Husblas kommes i rigeligt vand. Hindbær moses med sukker. Fløden piskes meget stiv. Husblas smeltes ca 10 sekunder i mikroovnen og piskes i hinbærene. Flødeskummet vendes i og det blandes godt rundt. Kommes i kagen og moussen er stiv efter et døgn eller to.
Denne mængde passer til en alm. stor lagkage. 
Man kan komme anden slags bær i også frosne. Sørg for at dryppe bærrene godt af, især jordbær indeholder meget saft.



hehe gammel tråd, men søgte lige efter netop denne opskrift. de der husblas, skal de i mikroen I VAND? eller skal man tage dem op af vandet og så i mikroen??

Anmeld

23. april 2011

linemus

signe. skriver:



hehe gammel tråd, men søgte lige efter netop denne opskrift. de der husblas, skal de i mikroen I VAND? eller skal man tage dem op af vandet og så i mikroen??



Ja, lige lidt gammel

Husblassen skal ligge i blød i vandet. Klem derefter husblassen og tøm skålen for vand og smelt den bløde husblas i mikroen.

- Line

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.