ka li ja skriver:
jamen hvor er den med husblas?
jeg har bare gættet mig frem i dag!
Mærkeligt. Nu har jeg ledt og ledt alle vegne, og jeg kan simpelthen ikke finde den opskrift, jeg brugte, da du var her. Tror nu, den var noget lignende den her, som jeg også lige lægger i opskriftstråden:
Hindbærmousse
150 g hindbær
1 spsk sukker
2 blade husblas
1/4 piskefløde
Husblas kommes i rigeligt vand. Hindbær moses med sukker. Fløden piskes meget stiv. Husblas smeltes ca 10 sekunder i mikroovnen og piskes i hinbærene. Flødeskummet vendes i og det blandes godt rundt. Kommes i kagen og moussen er stiv efter et døgn eller to.
Denne mængde passer til en alm. stor lagkage.
Man kan komme anden slags bær i også frosne. Sørg for at dryppe bærrene godt af, især jordbær indeholder meget saft.
Anmeld