Pasta, kødsovs. 
 Ris, mørbradgryde. 
 Boller i karry med ris. 
 Korteletter i fad med ris. 
 Medister, kartofler, spinatsovs. 
 Lasagne. 
 Tærter. 
 Kylling i karry med ris. 
 Stuvede hvidkål, frikadeller. 
 Suppe, fx tomatsuppe med mini pasta, oksekødsuppe  grønkålsuppe,  osv. 
 Svenskpølseret. 
 Gullash. 
 Millionbøf. 
 Forlorne hare. 
 Tartelet fyld, og bare medbringe friske tarteletter. 
 Risotto.
 Wok fx nudler med kylling og grøntsager. 
 Biksemad.  
 Ja kunne blive ved
 
 fx Frikadeller  Kan du jo lave af kylling, svin, fisk, kalkun. 
 MMange af retterne kan der puttes grøntsager i, pastinak, gulerødder, rødbede, hvidløg, sød peber, porre osv
  
			 
			
			
			
			
				Anmeld