Victoria2013 skriver:
 
 Hvad med at røre det op med et æg og evt. lidt mel og lave en form for "kartoffel-frikadeller" enten på pande eller i ovn 
 Eller lav gnocchi - dvs. rør mosen med æggeblommer, lidt olie, mel og salt til en tyk dej, lav 2-3 cm store fladtrykkede kugler og kog dem 3-4 minutter (som frisk pasta) 
 Tak for ideen! 
 Glemte godt nok melen, så de blev lidt splattede 
 Men smagen var ok. Blandede lidt hvidløg og friske springløg i og et æg. Kødet fik lidt for længe, men smagen god. Salaten består helt simpelt af rosenkål med gulerod med citron over. Dressing; skyr med lidt mayo, hvidløg, rødløg, salt og peber. 
 
			 
			
		
			Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
		
		
	
			
			
			
				Anmeld