består æggeblommer

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

9. februar 2014

Rikke2404

Kay skriver:



ja... men dem kan jeg ik selv li...  



Hehe, nåe okay, ja så ville det nok være spildt arbejde

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. februar 2014

Kay

Rikke2404 skriver:



Hehe, nåe okay, ja så ville det nok være spildt arbejde



naaa... tror min mand kan li dem... 

Anmeld

9. februar 2014

LinLin

Kay skriver:



har du egentlig en god opskrift på chokolade musse?

 



Jeg har lavet denne her:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p hp?id=27845

Rigtigt nem og smagte godt

Anmeld

9. februar 2014

Mom2





har du en god opskrift?? 



Ja har jeg og en som er nem og aldrig fejler eller krystallisere.

Ingredienser:
1/2 liter piskefløde
6 æggeblommer
5 tsk. vaniljesukker (alt efter hvor meget man elsker vanilje)
6 spsk. sukker
(jeg kommer 6 - 8 hakkede skildpadder i, men man kan også komme 100-200 g. hakket mørk chokolade >70%)

Fremgangsmåde:
Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes til det er blevet hvidt og til massen ikke længere knaser - ca. 5 minutter.
Flødeskummen piskes stiv.
Flødeskummen vendes forsigtigt i æggemassen - er man for voldsom risikerer man, at flødeskummen mister sin luftighed.
(De hakkede skildpadder eller chokolade vendes i.)
Isen kommes i en fryseegnet beholder og kommes i fryseren. (Laves den om morgenen er den frossen om aftenen )

Anmeld

9. februar 2014

Kay

Christina88 skriver:



Ja har jeg og en som er nem og aldrig fejler eller krystallisere.

Ingredienser:
1/2 liter piskefløde
6 æggeblommer
5 tsk. vaniljesukker (alt efter hvor meget man elsker vanilje)
6 spsk. sukker
(jeg kommer 6 - 8 hakkede skildpadder i, men man kan også komme 100-200 g. hakket mørk chokolade >70%)

Fremgangsmåde:
Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes til det er blevet hvidt og til massen ikke længere knaser - ca. 5 minutter.
Flødeskummen piskes stiv.
Flødeskummen vendes forsigtigt i æggemassen - er man for voldsom risikerer man, at flødeskummen mister sin luftighed.
(De hakkede skildpadder eller chokolade vendes i.)
Isen kommes i en fryseegnet beholder og kommes i fryseren. (Laves den om morgenen er den frossen om aftenen )



tak  

Anmeld

9. februar 2014

B&J

frugt med råcrem eller IS med flødeboller og makroner

Anmeld

9. februar 2014

Kay

LinLin skriver:



Jeg har lavet denne her:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.p hp?id=27845

Rigtigt nem og smagte godt



sad godt og kiggede på den i går da jeg bestilte vare fra nemlig... og bestilte så en plade daim marabu og en fløde med så jeg kunne lave et eller andet 

Anmeld

9. februar 2014

Mom2

Kay skriver:



tak  



Så lidt Håber du ender med at få lavet noget godt

Anmeld

9. februar 2014

Kay

Christina88 skriver:



Så lidt Håber du ender med at få lavet noget godt



håber jeg også... overvejer lige pt is da jeg så ikke behøver spise det med det samme 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.