har du en god opskrift?? 
 
 Ja har jeg og en som er nem og aldrig fejler eller krystallisere.
   Ingredienser:
 1/2 liter piskefløde
 6 æggeblommer
5 tsk. vaniljesukker (alt efter hvor meget man elsker vanilje)
 6 spsk. sukker
 (jeg kommer 6 - 8 hakkede skildpadder i, men man kan også komme 100-200 g. hakket mørk chokolade >70%)
   Fremgangsmåde:
    Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes til det er blevet hvidt og til massen ikke længere knaser - ca. 5 minutter.
Flødeskummen piskes stiv.
Flødeskummen vendes forsigtigt i æggemassen - er man for voldsom risikerer man, at flødeskummen mister sin luftighed.
(De hakkede skildpadder eller chokolade vendes i.)
Isen kommes i en fryseegnet beholder og kommes i fryseren. (Laves den om morgenen er den frossen om aftenen 
)
			 
			
			
			
			
				Anmeld