Uh, og så har jeg endda endelig taget mig sammen igen og har lavet madplan for de næste to uger
Vi er to voksne, på SU = billig mad og lavet efter nettos tilbud. Ris er altid brune ris og pasta er altid fuldkorn
Uge 6
Mandag: Medister m. kartofler, gulerødder og sovs
Tirsdag: Spansk æggekage (tortilla: kartofler, løg, hvidløg og æg, evt. andet)
Onsdag: Kylling m. ris og grøntsager
Torsdag: Resten af kyllingen
Fredag: Hjemmelavet grovpizza
Lørdag: Laks m. grønne linser, fennikel og citron
Søndag: Pasta m. kødsovs
Uge 7
Mandag: Pasta m. kødsovs
Tirsdag: Lasagne
Onsdag: Lasagne
Torsdag: Kartoffel-porresuppe med bacontern
Fredag: Forårsruller (daloons..)
Lørdag: Karrygryde (hakket svin/kalv, peberfrugt, gulerod, fløde, karry) m. ris
Søndag: Resten af karrygryden
Anmeld