Erik sept. '11, Magnus juli '18, Viktor Juli '20
opskrift fra min storebror der er bager og som jeg selv konstant har liggende i fryseren med diverse smagsvarianter 
Chokolademuffins:
300 g mel
1 spsk bagepulver (læg mærke til spsk IKKE tsk)
50 g kakao
125 g sukker
150 g chokolade knapper/plade hakket i stykket (eller knust pålægschokolade dog ikke mere end 100 g)
2 æg
115 g smør
2 dl mælk
bages på 200 grader i 15-20 min alt efter størrelsen på formene
Plejer selv at lave dem ved 180 grader i 12 min da jeg bruger ministørrelses muffinforme.
Ellers er der de alm. muffins hvor du selv tilsætter smag:
115 g smør
115 g sukker
2 æg
120 g hvedemel
1 tsk bagepulver
samme bagetid.
Og et hit her er at tage noget syltetøj/marmelade, blende det og så varme det 10 sek i mikroen og pensle det på 
det er oftest de almindelig jeg laver og så putter jeg alt muligt i...
har både diverse essenser, prøvet med revet chokolade i midten, vaniljesukker, kanel(var et KÆMPE hit her til jul
).
Anmeld