Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
jeg har lavet risalamande for lige at tjekke op på portionsstørrelse osv men den er blevet noget tør at se på, men smager udemærket.. Tror selv at jeg har pisket fløden for meget eller har I andre bud?
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Stumpen skriver: jeg har lavet risalamande for lige at tjekke op på portionsstørrelse osv men den er blevet noget tør at se på, men smager udemærket.. Tror selv at jeg har pisket fløden for meget eller har I andre bud?
kan godt tyde på den er blevet pisket for meget... jeg pisker den altid til "tynd" flødeskum, så synes jeg den bliver meget let i det.... den kan hurtigt ende som smør synes jeg
Gittemor09 skriver: kan godt tyde på den er blevet pisket for meget... jeg pisker den altid til "tynd" flødeskum, så synes jeg den bliver meget let i det.... den kan hurtigt ende som smør synes jeg
Ja det ligner næsten smør, men smager dog ikke af det..
skulle bare lige høre om nogen havde andre bud, for er det blot for meget jeg har pisket behøver jeg ikke lave en prøve mere før aftenen
fløden har fået alt for meget, ellers er der alt for lidt fløde i ved ikke hvor meget risengrød og hvor meget fløde du har puttet i
Og måske har du bare ik brugt nok fløde? Det prøvede jeg for et par år siden, da vi var sneet inde hjemme juleaften, helt alene.
Trode jo man bare lige wupti ku lave ris al mande, men jeg havde brugt for lidt fløde... Vh stine
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128