Vi plejer at koge ekstra ris dagen før, så de er kolde, når de kommer på panden, for så kan man smuldre dem, så de ikke hænger sammen

Jeg starter med at stege hvidløg og ingefær i olie, så tilsætter jeg grøntsagerne, det kan være gulerødder, broccoli, porre, løg, peberfrugt, forårsløg, svampe, kål af en art eller hvad jeg ellers lige har i grøntsagsskuffen.

så tager jeg grøntsagerne op, skruer ned for varmen og steger ris i olie med chili, gurkemeje og hvad jeg ellers lige har lyst til og når de er ved at blive varme, skubber jeg dem til den ene side, slår et par æg ud, i den tomme del af panden, og laver lidt scrambled eggs og rører lige så stille risene ind i ægge massen, så der ligesom ligger klumper af æg mellem risene.
Til sidst tilsætter jeg grøntsager og evt kød, vi bruger tit et rest kylling, fra vi har kogt suppe, og så er der stegte ris. Nogle gange putter jeg sesamolie i andre gange soya og nogle gange begge dele, det er alt efter hvad jeg lige har lyst til

Håber det kunne bruges
Anmeld