Erik sept. '11, Magnus juli '18, Viktor Juli '20
chokoladekage på 40 min maks, kan tages med og fryses ned efter afkøling og holder svampetheden hvis lavet korrekt 
En enkelt portion plejer at passe til samme form som man bruger til franskbrød i ovnen.
da jeg lavede 3*portionen fik jeg nok til en dyb bradepande hvor den nåede næstenh elt op til toppen og ikke var brændt af i kanterne.
Opskriften:
2 æg
300g sukker
75g margerine (al slags margerine duer dog bedst med bagemargerine, man kan også bruge smør)
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
50 g kakao
200g mel
2 dl mælk.
bages ved 180 grader (varmluftsovn) i ca. 12 min. brug en tynd spids kniv for at se om kagen er færdig på midten.
bedste resultat er hvis du afkøler den ude af formen på et bræt med noget over sig, f.eks. viskestykke eller et stykke bagepapir.
Skær ud og frys eller tag med.
blev helt fantastiskt med hele stykker mørk madchokolade i, brugte en halv plade knækket i ternenes størrelse og så skåret over en enkelt gang pr. tern.
Anmeld