Det kan du ikke, for bærenes syre smelter fondanten. Du skal (desværre for dig) igang med en smørcreme af en art.
Jeg vil klart anbefale en PSC - PalminSmørCreme, lyder lidt vammelt, men er den bedste creme til opsmøring, og den smager vidunderligt. Man kan hverken smage Palminen eller smørret. Jeg bruger som regel Asti eller Temp cider af forskellig art som vædske deri, synes virkeligt, at du skal prøve den...
Dette er en stor portion, prøv eventuelt at halvere den, for at forsøge med den. Tror næsten, uden at kende dig, at du ville kunne lide den
Du skal bare bruge en vædske du kan lide, det er dét, der giver smagen


PSC – Palmin smørcreme
225 g bloksmør
225 g palmin-stuetemp
900 g flormelis (jeg bruger ca 800g)
3 tsk vanille essens
5-6 spsk koldt mælk (jeg bruger ofte Asti eller Temp cider 1 dl)
Bland smør og palmin grundigt gerne i en 10 min. Kom vanillen i og så flormelis lidt ad gangen, det skal blandes godt med smøret, gerne i 10 min, kom så væsken i lidt ad gangen.
Go´ fornøjelse... 
Anmeld