Hvad kan jeg bruge?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

557 visninger
1 svar
0 synes godt om
1. oktober 2013

Pigent

Jeg er begyndt og lave lidt kager.

Engang vil jeg prøve og lave en fondant kage, har en ide til fyld. Jeg har hørt kagen skal smøres med noget inden man putter fondant på. Jeg er ikke til smørcreme og frosting. Jeg vil lave en hindbær mousse/creme og putte inden i kagen. Kan man godt smør den med det? 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

1. oktober 2013

Dot D

Det kan du ikke, for bærenes syre smelter fondanten. Du skal (desværre for dig) igang med en smørcreme af en art.

Jeg vil klart anbefale en PSC - PalminSmørCreme, lyder lidt vammelt, men er den bedste creme til opsmøring, og den smager vidunderligt. Man kan hverken smage Palminen eller smørret. Jeg bruger som regel Asti eller Temp cider af forskellig art som vædske deri, synes virkeligt, at du skal prøve den...

Dette er en stor portion, prøv eventuelt at halvere den, for at forsøge med den. Tror næsten, uden at kende dig, at du ville kunne lide den Du skal bare bruge en vædske du kan lide, det er dét, der giver smagen

PSC – Palmin smørcreme



225 g bloksmør

225 g palmin-stuetemp

900 g flormelis (jeg bruger ca 800g)

3 tsk vanille essens

5-6 spsk koldt mælk (jeg bruger ofte Asti eller Temp cider 1 dl)

Bland smør og palmin grundigt gerne i en 10 min. Kom vanillen i og så flormelis lidt ad gangen, det skal blandes godt med smøret, gerne i 10 min, kom så væsken i lidt ad gangen.

Go´ fornøjelse... 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.