og fuldt fortjent  jeg vil også gerne lokke din red velvet opskrift ud af dig en dag ved lejlighed
 jeg vil også gerne lokke din red velvet opskrift ud af dig en dag ved lejlighed  og måske en lækker svampet banankage hvis du har sådan en
 og måske en lækker svampet banankage hvis du har sådan en 
 
 Det kan du tro, jeg har... Har en god red velvet og en RIGTIG lækker cream cheese frosting opskrift dertil. Banankagen kan jeg også klare, de kommer her alle tre...


       Cream cheese frosting
       til Red velvet o.a.
 
 
       Cream Cheese Frosting:
       230 gram flødeost, rumtempereret
       1/2 tsk. vanillesukker, eller kornene fra en halv stang vanille
       60 gram florsukker
       160 ml kold fløde
  
     Brug maskine med ”K”-spaden og pisk osten blød og luftig, tilsæt vanille (eller lakridspulver) sigt flormelisen i og rør godt sammen.
     Skift til piskeris og hæld den tempererede fløde i og pisk til det er en smuk, tyk og dejlig luftig creme...
  
  
    
  
       Red velvet kage
  
 
  
 
  
         1 kage à 3 lag med diameter på 24 cm
  
         Kage:
  
           * 120 g blødt smør el. fl margarine
  
           * 300 g sukker
  
           * 2 æg
  
           * 20 g kakaopulver
  
           * 2 spsk rød frugtfarve eller pastafarve
  
           * 2 tsk vanilleessens
  
           * 2,5 dl kærnemælk
  
           * 300 g hvedemel
  
           * 1 tsk natron
  
           * 3 tsk hvidvinseddike
  
    
  
           Forvarm ovnen til 150º varmluft. Bag ca. 25 minutter
  
           Pisk smør og sukker let og luftigt – gerne i en røremaskine. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt imellem. 
  
           Rør kakao, rød frugtfarve, vanille og kærnemælk sammen i en anden skål. Sigt melet. Hæld først halvdelen af kærnemælksblandingen i dejen og herefter halvdelen af melet. Gentag med det resterende.
  
           I en lille skål blandes eddike og natron og røres i dejen. Rør godt igennem og fordel i tre smurte springforme – eller én stor, hvis du hellere selv vil dele kagen.
  
           ½ opskrift passer til 12 muffins – samme bagetid
  
   Banankage
   300 g fl. margarine
   300 g sukker
   4 æg
   300 g mel
   4 tsk bagepulver
   8 - 10 mosede bananer
   Pisk margerine og sukker rigtigt godt sammen - til lyst - tilsæt æggene og pisk igen rigtigt godt. Så i med mel og bagepulver. Til sidst kommer du de mosede bananer i. Lav enten muffins eller kom dejen i en smurt form.
   I ovnen ved 180 g varmluft - muffin 15-20 min bunde 35-50 min efter formstørrelse og ovnens ydeevne.