Putter i salt i vandet når i koger pasta :-)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

Afstemning: Putter i salt i vandet når i koger pasta?

Du skal være logget ind, for at kunne deltage i afstemningen.



2.415 visninger
16 svar
11 synes godt om
31. august 2013

Troldemommi

min mand og jeg har boet sammen i snart 7 år og det var først her til aften vi fandt ud af at vi koger pasta på forskellige måder 

Han putter lidt salt i vandet under kogning, det gør jeg ikke 

Hvad gør i ? 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

31. august 2013

NinaNymannMadsen

Salt i vandet. Det giver smag.

Anmeld

31. august 2013

helle85

Monica P skriver:

min mand og jeg har boet sammen i snart 7 år og det var først her til aften vi fandt ud af at vi koger pasta på forskellige måder 

Han putter lidt salt i vandet under kogning, det gør jeg ikke 

Hvad gør i ? 



jeg putter ikke salt i vandet til pasta og heller ikke til ris

men min mand putter salt i alt mad, for han mener man godt kan smage nå det ikke er i ( han kan dog ikke smage det nå jeg koger pasta og ris)

Anmeld

31. august 2013

Astoria

Profilbillede for Astoria

Helt sikkert salt! Ikke fordi jeg selv kan smage det, men er sammen med en italiener, for hvem det er en hel videnskab at koge pasta  

 

Anmeld

31. august 2013

-Sigrid-

Ja, det gør jeg Ellers bliver de smattede pga osmose 

Anmeld

31. august 2013

B&J

ja det gør jeg for jeg kan tydlig smage forskeld hvis det er eller retter vi putter begge salt i

Anmeld

31. august 2013

Rikke _ Mor til Ida <3

Jeg gør ikke :-) Men jeg putter en smule flydende margarine i, men det er kun så det ikke koger over :-)

Anmeld

31. august 2013

Hjaltesmor

Monica P skriver:

min mand og jeg har boet sammen i snart 7 år og det var først her til aften vi fandt ud af at vi koger pasta på forskellige måder 

Han putter lidt salt i vandet under kogning, det gør jeg ikke 

Hvad gør i ? 



Enten salt eller en bouillon-terning... (som med kartofler, ris, bulgur, couscous osv.)

Anmeld

31. august 2013

Pikku Myy

-Sigrid- skriver:

Ja, det gør jeg Ellers bliver de smattede pga osmose 



Du har taget mit svar, så den hopper jeg med på

Anmeld

31. august 2013

Bertris

Putter normalt kun salt i ris, ikke i pasta eller kartofler

Gør dog ligesom Rikke og putter flydende magerine i så det ikke koger over (et trick hun gav mig)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.