æggeblommer??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.063 visninger
9 svar
1 synes godt om
13. august 2013

Kay

har 4 bæger past. æggeblommer tilbage... og går og tænker på hvad jeg skal finde på at bruge dem til??

hvad bruger i dem til når i har nogele tilbage?  

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

13. august 2013

Holbæktrunten

Kay skriver:

har 4 bæger past. æggeblommer tilbage... og går og tænker på hvad jeg skal finde på at bruge dem til??

hvad bruger i dem til når i har nogele tilbage?  



Bearnaise sauce

Anmeld

13. august 2013

Kay

Holbæktrunten skriver:



Bearnaise sauce



har jeg aldrig kastet mig ud i at lave selv  

Anmeld

13. august 2013

lineog4

Kildskål, is, i bolle/brød dej, lader ungerne prøve enæggesnaps, i pandekage dej - ja egentlig alt man bruger æg til....

Anmeld

13. august 2013

Kay

lineog4 skriver:

Kildskål, is, i bolle/brød dej, lader ungerne prøve enæggesnaps, i pandekage dej - ja egentlig alt man bruger æg til....



sys bare ik det er så tit jeg kun skal bruge blommerne... 

Anmeld

13. august 2013

JulieE

Is  Har en god opskrift på vanille-parfait, hvor det kun er blommen, der skal bruges 

Anmeld

13. august 2013

Sander&Vitus-Mor

Kay skriver:

har 4 bæger past. æggeblommer tilbage... og går og tænker på hvad jeg skal finde på at bruge dem til??

hvad bruger i dem til når i har nogele tilbage?  



Abemad, med vaniliecreme ��

Anmeld

13. august 2013

lineog4

Kay skriver:



sys bare ik det er så tit jeg kun skal bruge blommerne... 



Næ men du kan bare erstatte et æg med en blomme. Jeg tror jeg laver meget skrønt både kager, brød, koldskål, pandekager osv og der bruger jeg de rester der er også blommer eller hvider (som dog hurtigere får ben at gå på til marengs )

Anmeld

13. august 2013

Kay

JulieE skriver:

Is  Har en god opskrift på vanille-parfait, hvor det kun er blommen, der skal bruges 



hit med den  

Anmeld

13. august 2013

Kay

lineog4 skriver:



Næ men du kan bare erstatte et æg med en blomme. Jeg tror jeg laver meget skrønt både kager, brød, koldskål, pandekager osv og der bruger jeg de rester der er også blommer eller hvider (som dog hurtigere får ben at gå på til marengs )



ja hvider er altid til merengs eller hjemmelavede flødeboller  

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.