2 Spsk. flydene becel
500g broccoli
2rød peber skåret i tynde strimler
2rødløg skåret i tynde både
½ rød karry pasta
1 dåse kokosmælk 400ml
1spsk fiskesauce + 1/2 spsk. oven i inden det er færdigt
4 nudler eller 350g pasta spagattie
250g tigerrejer eller 600g kylling
tilberedningen
Opvarm becelen i wok. tilsæt broccoli, løg, rød peber. steg i til løgene er lidt gyldne put evt. lidt mere becel under vejs
tilsæt en dl vand og lad grøntsagerne simre indtil de er møre og dog stadig har bid under et låg
skub grøntsagerne op langs wokkens sider.
tilsæt en smule mere vand i bunden ca ½dl og bland karrypasta i sirupsagtig. tilsæt kokosmælk, sukker, fiskesauce og bland det sammen med grøntsagerne, tilsæt nudlerne og rejerne og bland det hele godt indtil det er varmet igennem...
Anmeld