Maria&Lukas skriver:
Okay, så skal ud og købe mig en masse plastik beholdere 
Hvordan laver du f.eks et måltid med kød? Hvor meget kød i forhold til grønt?
og hvordan fordeler du kødet.
Jeg laver bare en helt almindelig grøntsags mos med f.eks gulerod og kartoffel og propper en smule kød i. Når de ikke er vant til kød må de kun få en 1/5 del af tallerknen med kød, ca en spise ske.
Her kan du få en opskriftift der er et hit herhjemme:
Skræl 3 gulerødder og 2 kartofler og skær dem i små stykker. Form ca 3-4 kødboller af hakket oksekød.
Kom kartofler og gulerødder i kog i 12-15 min. De sidste 5-7 minutter kommer du kødbollerne i.
Når de har kogt, hælder du vandet i en skål og gemmer det til senere (hvis mosen er for tyk og skal for tyndes). Så moser du grøntsagerne og kødet med en stavblender. Når det er most putter du 1 tsk. fedtstof i (olie eller smør), luner 1/2 dl mme eller sødmælk og kommer det i mosen. Hvis den forsat er tyk, kan du komme vandet i.
Anmeld