din bedste rabarber opskrift??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

546 visninger
5 svar
0 synes godt om
29. juni 2013

Kay

jeps... har dejlig mange rabarber i den lille have og vi får gæster i morgen... 

så kom med din bedste rabarber opskrift  

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. juni 2013

Muhmi

Mmmm.. Jeg er stor fan af rabarber kompot

 

Og jeg gør det at jeg tager og skærer alle de rabarber jeg skal bruge i små stykker og putter dem i en gryde, derefter fylder jeg vand på indtil det er lige under toppen af der hvor rabarberene er og så to vaniliestænger og en håndfuld sukker... Så skal det koge og bagefter simrekoge samtidig mens at jeg smager til med sukker når væden er kogt væk, så smager jeg endnu engang til med sukker... I mellemtiden har jeg lavet en nøddebund og flødeskum m sukker i (bruger også creme fraise nogle gange) og så når det er smagt nok til så hælder jeg lidt kompot henover nøddebunden og så en god klat flødeskum eller creme fraise...

Le bon appetit

Anmeld

29. juni 2013

Kay

Muhmi skriver:

Mmmm.. Jeg er stor fan af rabarber kompot

 

Og jeg gør det at jeg tager og skærer alle de rabarber jeg skal bruge i små stykker og putter dem i en gryde, derefter fylder jeg vand på indtil det er lige under toppen af der hvor rabarberene er og så to vaniliestænger og en håndfuld sukker... Så skal det koge og bagefter simrekoge samtidig mens at jeg smager til med sukker når væden er kogt væk, så smager jeg endnu engang til med sukker... I mellemtiden har jeg lavet en nøddebund og flødeskum m sukker i (bruger også creme fraise nogle gange) og så når det er smagt nok til så hælder jeg lidt kompot henover nøddebunden og så en god klat flødeskum eller creme fraise...

Le bon appetit



og opskriften på nødebunden?  

Anmeld

29. juni 2013

Muhmi

Kay skriver:



og opskriften på nødebunden?  



Hehe... Jeg bager jo altid sådan lidt på gefulen..

Men lige her har jeg lavet en super opskrift synes jeg

 

4 æggehvider

200 gr hakkede hasselnødder

50 gr. hakkede smuttede mandler

100-150 gr. smuldret digestive kiks

150 gr. sukker

2 tsk. vaniliesukker

 

Sæt ovnen på 180 grader.

Pisk hviderne helt stive så du kan vende bunden i vejret på skålen uden det falder ud, når du har gjort det, så putter du sukkeret og vanilien i og pisker igen i et minut eller 2 indtil det bliver sådan lidt sejt i konsistens og det ser helt glat ud.

Derefter vender du nødder og kiks i.

Smør forsigtigt massen ud på en bageplade hvor der er bagepapir på.

Bag i 20-25 minutter alt efter hvor meget farve den har fået.

Lad den køleaf og så er den klar til servering

 

Anmeld

29. juni 2013

Kay

Muhmi skriver:



Hehe... Jeg bager jo altid sådan lidt på gefulen..

Men lige her har jeg lavet en super opskrift synes jeg

 

4 æggehvider

200 gr hakkede hasselnødder

50 gr. hakkede smuttede mandler

100-150 gr. smuldret digestive kiks

150 gr. sukker

2 tsk. vaniliesukker

 

Sæt ovnen på 180 grader.

Pisk hviderne helt stive så du kan vende bunden i vejret på skålen uden det falder ud, når du har gjort det, så putter du sukkeret og vanilien i og pisker igen i et minut eller 2 indtil det bliver sådan lidt sejt i konsistens og det ser helt glat ud.

Derefter vender du nødder og kiks i.

Smør forsigtigt massen ud på en bageplade hvor der er bagepapir på.

Bag i 20-25 minutter alt efter hvor meget farve den har fået.

Lad den køleaf og så er den klar til servering

 



tak 

Anmeld

29. juni 2013

Muhmi

Kay skriver:



tak 



Så lidt

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.