Hjemmelavet marmelade

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.602 visninger
5 svar
0 synes godt om
23. juni 2013

CaWi

Da vi har en masse jordbær vi ikke får spist, har jeg tænkt mig at begive mig ud i at lave marmelade selv.
Jeg har aldrig prøvet det før, så jeg har læst lidt forskellige opskrifter på nettet. Men der er jo mange forskellige.

Nogle er med alm. sukker, andre med syltesukker.
Nogle skal der vand i, andre ikke.
Nogle helt tredje skal der bruges gelerings middel? Og hvad er det? Er det det der melatin?
Nogle anbefaler at glassene også får lidt atamon.

Skønne piger.... Jeg har brug for råd og måske jeres bedste opskrift

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

24. juni 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79

Jeg plejer at bruge rød melamin til syltning, når jeg laver marmelade.

Jeg plejer ik at gå så meget op hvor mange gram frugt og sukker jeg bruger, jeg smager mig bare frem. Jeg bruger feks aldrig 500 g sukker til 500 gram bær, som der står i en del opskrifter. Jeg syntes det bliver alt for sødt!!

Jeg hælder altid lidt atamon i glasset, også kogende vand oveni, såglasset bliver skoldet. Men jeg hælder aldrig atamon i selve marmeladen. Vh Stine.

Ps hvis du bor i nærheden af  Herning, ka du da komme forbi og få nogle rabarber, i bytte for lidt jordbær!! 

Anmeld

24. juni 2013

CaWi

StineW79 skriver:

Jeg plejer at bruge rød melamin til syltning, når jeg laver marmelade.

Jeg plejer ik at gå så meget op hvor mange gram frugt og sukker jeg bruger, jeg smager mig bare frem. Jeg bruger feks aldrig 500 g sukker til 500 gram bær, som der står i en del opskrifter. Jeg syntes det bliver alt for sødt!!

Jeg hælder altid lidt atamon i glasset, også kogende vand oveni, såglasset bliver skoldet. Men jeg hælder aldrig atamon i selve marmeladen. Vh Stine.

Ps hvis du bor i nærheden af  Herning, ka du da komme forbi og få nogle rabarber, i bytte for lidt jordbær!! 



Hvad gør den der melamin? Gør det det sådan lidt tykkere i det?
Og hvor længe kan det egentlug holde sig?

Mange tak for tilbuddet, men Herning ligger lige en tand for langt væk

Anmeld

24. juni 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79
CAWI skriver:



Hvad gør den der melamin? Gør det det sådan lidt tykkere i det?
Og hvor længe kan det egentlug holde sig?

Mange tak for tilbuddet, men Herning ligger lige en tand for langt væk



Det gør at det bliver tykker. Jammen det ka holde vildt længe, bare glassene er ordenligt skoldet og lukket tæt!! Vh stine

Anmeld

24. juni 2013

CaWi

StineW79 skriver:



Det gør at det bliver tykker. Jammen det ka holde vildt længe, bare glassene er ordenligt skoldet og lukket tæt!! Vh stine



Mange tak for hjælpen
Nu håber jeg bare det blev godt

Anmeld

24. juni 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79
CAWI skriver:



Mange tak for hjælpen
Nu håber jeg bare det blev godt



Er sikker på det ska det nok!! Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.