l.b. skriver:
Det må gerne være med erstatning 
De her chokolademuffins er gode! Jeg rører fedtdattig friskost naturel med vanille og flydende sød og bruger som frosting 
120 gram mel
60 gram Perfect Fit (Fedt og sukkererstatning)
30 gram kakao
2 tsk. bagepulver
1 stang vanilje
1 æg
3/4 dl minimælk
1 dl Yoghurt
1/2 dl olie (fx jomfruolie)
1 knivspids salt
Evt. 2-3 tern 86% chokolade hakket i tern. Du kan evt. også hælde 10-20 gram kokosmel i, men husk det er meget fed.
Sådan gør du:
Bland mel, kakao, salt, bagepulver og Perfect Fit og sigt det i en skål.
Put resten i og rør det hele godt sammen.
Fordel dejen i dine forme (sæt papirforme ned i muffinsbagepladen, så der er mere hold på dem. Jeg fylder formene halvt op, men det er op til dig, hvor store du vil lave dem.
Bag dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.
Vær opmærksom på, at muffins skal have lov at køle godt af, ellers er det næsten ikke til at få ud af papirformene. Har du ingen muffinbageform, så sæt 2-3 papirforme sammen. Så undgår du, at dejen render ud.
Anmeld