Read the baby, not the books.
ingredienser:
Smør
mel
mælk
vand med hønseboulion
3 spsk mel med top mættes i smeltet smør, tilsæt karry (1tsk meget mild 3 tsk mellem 3+tsk stærkere) lad smør, karry, mel og smør blandingen koge op ved relativ kraftig varme under kraftig omrøring i 5 min ca ( denne process giver en meget mild sovsesmag, alt efter karryens styrke) Derefter hældes der mælk i stille og roligt under omrøring, når sovsen er tyk men uden klumper tilsæt da vand for resten, huske endelig boulion i vandet!
Jeg plejer når jeg koger bollerne (som jeg laver af hønsekød) at tilsætte en hønseboulion og hælde vandet fra bollerne over i fryseposer og fryser det ned til næste gang jeg laver sovs til kylling, så tilsætter jeg nemlig ikke nogen extra boulion i vandet, når det er denne vand.
Håber det kan bruges, håber ikke du forventer en sund sovs
Anmeld