Madplan resten af maj :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

20. maj 2013

Muffin_girl

Mette. skriver:



Det var så lidt. 

Vi får også ofte gryderet skåret ud af et helt stykke spidsbryst, det smager virkelig godt og kødet bliver så mørt og lækkert.



Hvordan laver man det ?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. maj 2013

Mette.

AalborgPigen skriver:



Hvordan laver man det ?



Skær et kalve eller oksespidsbryst i tern og fjern fedt fra dem. Brun i en gryde med et finthakket løg.

tilsæt et par fed hvidløg, oregano, timian, en lille tomatpuré, 1 terning oksebollion og vand så alle ingredienser er dækket. Lad simre 2-3 timer og jævn med maizena.

Anmeld

20. maj 2013

Muffin_girl

Mette. skriver:



Skær et kalve eller oksespidsbryst i tern og fjern fedt fra dem. Brun i en gryde med et finthakket løg.

tilsæt et par fed hvidløg, oregano, timian, en lille tomatpuré, 1 terning oksebollion og vand så alle ingredienser er dækket. Lad simre 2-3 timer og jævn med maizena.



MUMS  

Anmeld

20. maj 2013

Koen.

Mette. skriver:



- Boller selleri

- hjemmelavede fuldkornspandekager med salat og oksekød

- hel kylling på grill

- karbonader med rodfrugter i ovnen.

- indbagt mørbrad

- farsbrød

- hakkebøf med kartoffeltern med urtekram kartoffelkrydderi og grønt.

- laks med citron i ovn. Dertil nye kartofler og asparges.

- hjemmelavet lasagne

- kylling i karry med brune ris.



Boller selleri? Hvad er det :-)

Anmeld

20. maj 2013

Mette.

Tanja. skriver:



Boller selleri? Hvad er det :-)



Det er oksekødsboller (hjemmelavede) i karrysauce med æbler og knoldselleri stykker. Det smager så lækkert! Vi spiser retten med brune ris til. Emilie elsker det og spiser dobbelt så meget som andre dage.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.