Red Velvet Cupcakes ville passe perfekt 
60 g blødt smør
150 g sukker
1 æg
10 g kakaopulver (usødet)
20 ml rød frugtfarve
½ tsk vanilje ekstrakt
1 ½ dl kærnemælk
150 g hvedemel
½ tsk salt
½ tsk natron
1 ½ tsk hvidvinseddike
Forvarm ovnen til 170 grader (ikke varmluft)
Pisk smør og sukker let og luftigt. Tilsæt ægget og pisk til det er godt blandet.
Rør kakao, rød frugtfarve og vanilleekstrakt til en tyk, mørk masse. Kom det i smørblandingen og bland det grundigt til det er jævnt blandet og farvet. Pisk ved lav hastighed halvdelen af kærnemælken i. Bland det godt, tilsæt halvdelen af melet og rør til det er godt indarbejdet. Gentag til alt mel og kærnemælk er tilsat. Skru op til høj hastighed og pisk til dejen er jævn og glat.
Tilsæt salt, natron og vineddike imens der piskes ved lav hastighed. Pisk herefter et par minutter mere ved høj hastighed.
Fyld papirformene 2/3 op og bag dem i ca. 20-25 min. Lad kagerne køle lidt af i formen inden de sættes til at køle ned på en rist.
Creamcheese frosting
75 g smør (stuetemperatur)
200 g flødeost, gerne Philadelphia (ikke light)
2 tsk vanillesukker eller korn af 1 vanillestang
Flormelis til man har en passende konsistens (mindst 150-200 gram)
Pisk flødeost og smør sammen. Tilsæt vanille og derefter flormelis lidt efter lidt, efter smag. Pisk det hele godt igennem. Lad evt. frostingen stå i køleskabet i ca. 30 min inden brug.
Anmeld