AalborgPigen skriver:
Har du opskrift på konfekt kage og frossen hindbær mousse? 
Ja det har jeg.
Chokoladekonfekt kage ( passer til en tærte form, men kan også laves i papir muffins forme)
200 g mørk chokolade
150 g smør
5 æg delt
120 g sukker
2 spsk cacao
Smør og æg skal have stue temperatur.
Smelt chokoladen over vandbad, bland alle ingredienser undtagen æggehviderne i. De skal stiv piskes og vendes i til sidst.
Bages ved 180 grader ca 30-40 min alt efter hvor klæg man vil have den. Muffins 20-30 min.
Hindbær mousse.
500 g hindbær
Saften af en citron eller appelsin
200 g flormelis
6-7 blade husblas
1/2 liter piskefløde
Bær, saft og sukker koges op.
Husblas lægges i koldt vand.
Fløden piskes.
Den varme bær blanding tilsættes husblas og sies, fri for kerner og evt klumper.
Vendes med fløden og kan spises enten fra køl eller fryser. Den bliver meget hård så skal stå lidt inden servering.
Anmeld