Snickerskage fra bladet woman

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.555 visninger
13 svar
8 synes godt om
24. april 2013

Carina:-)

Nogen der har den ,og gider skrive den ind?

Var til frisør ,og sad og savlede over den lækre kage 

Det er fra det nr her i marts 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

24. april 2013

Misscbn

Carina:-) skriver:

Nogen der har den ,og gider skrive den ind?

Var til frisør ,og sad og savlede over den lækre kage 

Det er fra det nr her i marts 



orh det lyder lækkert!!! ELSKER snickers

Anmeld

24. april 2013

BellaCiinea

Carina:-) skriver:

Nogen der har den ,og gider skrive den ind?

Var til frisør ,og sad og savlede over den lækre kage 

Det er fra det nr her i marts 



Ved ikk lige hva det er for en... 

Men ved at jeg SKAL prøve at lave den her engang!!! 

http://www.foodfanatic.dk/snickerskage

 

Anmeld

24. april 2013

Carina:-)

blankholm skriver:



orh det lyder lækkert!!! ELSKER snickers



Ja,det var sådan en med en lækker bund,peanutsfyld og så overtrækket med chokolade 

Jeg MÅ bare have den opskrift,overvejede at hive den ud af bladet ,men turde ikke 

Anmeld

24. april 2013

Carina:-)

IsabellaCiinea skriver:



Ved ikk lige hva det er for en... 

Men ved at jeg SKAL prøve at lave den her engang!!! 

http://www.foodfanatic.dk/snickerskage

 



Uh den ser også god ud 

Den må jeg også hellere prøve 

Anmeld

24. april 2013

BellaCiinea

Carina:-) skriver:



Uh den ser også god ud 

Den må jeg også hellere prøve 



Hihi

Jah det kan godt ske det er en kalorie bombe.. men skal man ha noget godt.. så skal det satme også være godt!

Anmeld

24. april 2013

Carina:-)

IsabellaCiinea skriver:



Hihi

Jah det kan godt ske det er en kalorie bombe.. men skal man ha noget godt.. så skal det satme også være godt!



Ja for pokker! ikke noget med at fedte med kalorielet når vi snakker kage 

Anmeld

24. april 2013

BellaCiinea

Carina:-) skriver:



Ja for pokker! ikke noget med at fedte med kalorielet når vi snakker kage 



Haha nix og så lige en klat lækker vanilje is til den kage der... nom nom

Anmeld

24. april 2013

Laulund87

Kage:

200 g blødt smør

400 g sukker

350 g mel

2 tsk bagepulver

3 æg

4 spsk peanutbutter

Karamel :

300 g sukker

1 dl mørk sirup

50 g smør

2 dl fløde

200 g saltede peanuts

Chokoladecreme:

250 g mørk chokolade

30 g smør

0,5 dl fløde

Rør sukker og blødt smør luftigt med en elpisker. Hæld mel og bagepulver i, mens du pisker. Rør et æg i ad gangen, og pisk, til dejen er glat. Pisk til sidst peanutbutter i. Hæld dejen i et fad på 20*30 cm med bagepapir, og bag den i 30 min ved 180 grader. Mærk med en gaffel, om dejen er færdig- den skal ikke hænge ved.

Mens kagen er i ovnen, blander du ingredienserne til karamellen i en lille gryde. Kog massen igennem i ca 10 min, og tag den af varmen. Hæld peanuts i, og lad karamelmassen køle af. Når kagen er taget ud af ovnen og kølet lidt af, hælder du karamelmassen over. Sæt derefter hele herligheden i køleskabet. Når den er kold, laver du chokoladecremen. Varm smør og fløde i en gryde, og når det er varmt, smelter du chokoladen heri. Hæld chokolademassen over den afkølede kage, og sæt den tilbage på køl. Når chokoladen er helt fast, er den klar til servering.

Værsgo

Anmeld

24. april 2013

Carina:-)

Laulund87 skriver:

Kage:

200 g blødt smør

400 g sukker

350 g mel

2 tsk bagepulver

3 æg

4 spsk peanutbutter

Karamel :

300 g sukker

1 dl mørk sirup

50 g smør

2 dl fløde

200 g saltede peanuts

Chokoladecreme:

250 g mørk chokolade

30 g smør

0,5 dl fløde

Rør sukker og blødt smør luftigt med en elpisker. Hæld mel og bagepulver i, mens du pisker. Rør et æg i ad gangen, og pisk, til dejen er glat. Pisk til sidst peanutbutter i. Hæld dejen i et fad på 20*30 cm med bagepapir, og bag den i 30 min ved 180 grader. Mærk med en gaffel, om dejen er færdig- den skal ikke hænge ved.

Mens kagen er i ovnen, blander du ingredienserne til karamellen i en lille gryde. Kog massen igennem i ca 10 min, og tag den af varmen. Hæld peanuts i, og lad karamelmassen køle af. Når kagen er taget ud af ovnen og kølet lidt af, hælder du karamelmassen over. Sæt derefter hele herligheden i køleskabet. Når den er kold, laver du chokoladecremen. Varm smør og fløde i en gryde, og når det er varmt, smelter du chokoladen heri. Hæld chokolademassen over den afkølede kage, og sæt den tilbage på køl. Når chokoladen er helt fast, er den klar til servering.

Værsgo



Du er da en skat 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.