Hvad ville I synes om denne buffet til barnedåb? :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

17. april 2013

asphodel

Noget med laksefilet eller røget laks er altid lækkert, og sidstnævnte er enkelt og hurtigt at sætte sammen. Dog må jeg pointere at vegetarer IKKE spiser fisk. 

Vegetar
En vegetar er en person, der lever af planteføde (dvs. frugt og grønt, korn (herunder fx brød og pasta), bælgfrugter, nødder og frø mv.), typisk suppleret med mælkeprodukter og æg, hvilket kan specificeres ved inddeling i følgende underkategorier:

  • Lacto-vegetar (supplerer med mælkeprodukter)
  • Ovo-vegetar (supplerer med æg)
  • Lacto-ovo-vegetar (supplerer med både æg og mælkeprodukter) - nok den mest almindelige form for vegetarisme.

En vegetar lever i hovedsagen som andre mennesker, men spiser altså ikke kød, fjerkræ, fisk, skaldyr eller biprodukter fra slagtning af dyr.

Nogle vegetarer undgår dog også helt æg og mælkeprodukter. Så kaldes de veganere.

Fra  Vegetarforeningen

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. april 2013

pcoramt

LuLy skriver:

Vi skal holde barnedåb i september og lokalet vi lejer er MØG dyrt, så maden spares der på og vi laver den selv Så det bliver noget buffet med en masse lækre pastasalater, råkost og kartoffelsalater

Har bl.a. fundet disse opskrifter:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=2642

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=22112

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=10192

http://www.kartoffelopskrifter.dk/kold-kartoffelsalat-med-creme-fraiche

Derudover ville jeg lave 2-3 forskellige slags råkost med bl.a gulerødder, rødkål og hvidkål osv. og så ville jeg bage nogle lækre brød. Og ville nok også lave en kartoffelsalat som ikke er blandet op med en dressing.

Synes dog også der skal være en form for kød og fisk (fisken skal være der da der kommer vegetarer) men HVAD FOR NOGET KØD/FISK?! Gerne noget der kan tilberedes dagen før og varmes op på dagen. 

HJÆLP HJÆLP HJÆLP!



jeg arbejder selv ved en slagter, og får utroligt ofte det spørgsmål.. jeg vil foreslå dig at lave noget kogt skinke og så glasser det med en marinade af farin og sennep (helt klassisk) og så tage kylling bryst filet, skære en god revne i og fylde den ed pikant ost, og vikle bacon omkring.. det er billigt og let at lave

jeg er ikke selv så god til det med fisk, men tænker måske en lakseroulade, det er ikke super svært at lave og så kan du erstatte laksen med ørred, det er MEGET billigere og du kan ikke smage forskel.

Anmeld

17. april 2013

pcoramt

LuLy skriver:



Det er fordi vi er nødt til at leje lokalet i 2 dage, så vi har en chance for at pynte op osv. Så det koster 8000 for os at leje lørdag/søndag og 3000 i depositum. Av av, synes det er dyrt



wow et dyrt lokale! jeg havde tænkt mig at presse prisen på vores og det koster "kun" 2500 kr. jeg tænkte eller på at spørge om studie rabat, og søndags rabat :O

Anmeld

17. april 2013

Team Putte

LuLy skriver:

Vi skal holde barnedåb i september og lokalet vi lejer er MØG dyrt, så maden spares der på og vi laver den selv Så det bliver noget buffet med en masse lækre pastasalater, råkost og kartoffelsalater

Har bl.a. fundet disse opskrifter:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=2642

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=22112

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=10192

http://www.kartoffelopskrifter.dk/kold-kartoffelsalat-med-creme-fraiche

Derudover ville jeg lave 2-3 forskellige slags råkost med bl.a gulerødder, rødkål og hvidkål osv. og så ville jeg bage nogle lækre brød. Og ville nok også lave en kartoffelsalat som ikke er blandet op med en dressing.

Synes dog også der skal være en form for kød og fisk (fisken skal være der da der kommer vegetarer) men HVAD FOR NOGET KØD/FISK?! Gerne noget der kan tilberedes dagen før og varmes op på dagen. 

HJÆLP HJÆLP HJÆLP!



Uha det var meget tilbehør ville holde mig til 3-4 stykker ellers tror jeg i ender med mange rester.. Måske frikadeller og kyllingespyd evt en lasagne pp ser dp foder til evt rollinger

Anmeld

17. april 2013

lycly

Team Putte skriver:



Uha det var meget tilbehør ville holde mig til 3-4 stykker ellers tror jeg i ender med mange rester.. Måske frikadeller og kyllingespyd evt en lasagne pp ser dp foder til evt rollinger



Ja, der er efterhånden flere der har nævnt at det måske nok er lige rigeligt med mad - vil bare så gerne at der er noget for alle

Hvis man nu har 2 pastasalater, 1 kartoffelsalat, 1 råkost, og så noget kød i form af fx frikadeller. Mon så det er passende til 30 mennesker?

Anmeld

17. april 2013

lycly

pcoramt skriver:



wow et dyrt lokale! jeg havde tænkt mig at presse prisen på vores og det koster "kun" 2500 kr. jeg tænkte eller på at spørge om studie rabat, og søndags rabat :O



Det er VILDT dyrt, men det er de fleste lokaler i København :/ Derfor der skal spares på alt hvad der kan spares på

Anmeld

17. april 2013

Team Putte

LuLy skriver:



Ja, der er efterhånden flere der har nævnt at det måske nok er lige rigeligt med mad - vil bare så gerne at der er noget for alle

Hvis man nu har 2 pastasalater, 1 kartoffelsalat, 1 råkost, og så noget kød i form af fx frikadeller. Mon så det er passende til 30 mennesker?


tror jeg ville lave en helt alm salat, en pasta pesto salat, en kartoffelsalat og en råkost så er jeg helt sikker på der er noget for alle ville lave kartoffelsalaten med purløg og ik karry eller lign.. Så den henvender sig til flere og frikadeller er noget alle kan li, og det er børnevenligt kyllingespyd kan laves dagen før og så skal de bare have 15 min i ovn ved 180 grader på selve dagen.. Det er bare kyllingebryst skåret i strimler, marineret i olie og krydderier og sat på grillspyd de plejer at være et hit her og det er ihvertfald billigt kød som smager dejligt

Anmeld

17. april 2013

Nemesis

har du tjekket ebuffet.dk?? Det er altså virkelig god mad og der kan du få 8 retters buffet til 30 personer til under 2500 kr.

Det vil jeg næsten tro det også løber op i selvom i selv laver det.

:-) Sisse

Anmeld

17. april 2013

lycly

Team Putte skriver:



tror jeg ville lave en helt alm salat, en pasta pesto salat, en kartoffelsalat og en råkost så er jeg helt sikker på der er noget for alle ville lave kartoffelsalaten med purløg og ik karry eller lign.. Så den henvender sig til flere og frikadeller er noget alle kan li, og det er børnevenligt kyllingespyd kan laves dagen før og så skal de bare have 15 min i ovn ved 180 grader på selve dagen.. Det er bare kyllingebryst skåret i strimler, marineret i olie og krydderier og sat på grillspyd de plejer at være et hit her og det er ihvertfald billigt kød som smager dejligt



Uh kyllingespyd er faktisk en rigtig god idé!
Og frikadeller, de skal jo bare lige varmes, kan man gøre imens kyllingen er i ovnen

Anmeld

17. april 2013

lycly

Nemesis skriver:

har du tjekket ebuffet.dk?? Det er altså virkelig god mad og der kan du få 8 retters buffet til 30 personer til under 2500 kr.

Det vil jeg næsten tro det også løber op i selvom i selv laver det.

:-) Sisse



Det har jeg ikke tjekket nej, men min taktik var at handle alt så noget som pasta og kød osv løbende for at fordele udgifterne lidt over flere måneder

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.