Den her er en sikker vinder hver gang... 
Amerikansk chokoladekage
60 g kakaopulver
1½ dl kogende vand
180 g blødt smør
350 g sukker
3 æg
250 g mel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
1½ dl mælk
Glasur
75 g smør
75 g mørk chokolade
150 g flormelis
2 spsk kogende vand, evt. kaffe
Kakaopulver røres glat med det kogende vand. Køles af. Pisk smør og sukker cremet, pisk et æg ad gangen i og bagefter den afkølede kakaoblanding. Tilsæt mel, natron og bagepulver og til sidst mælk. Fyld dejen i en form, bag ved 175 grader 50-60 min.
Til glasur smeltes smør og chokolade, de 2 spsk kogende vand eller kaffe tilsættes. Flormelis piskes i lidt ad gangen. Man skal piske en del for at samle glasuren. Smør glasur på kagen, lad den løbe ned ad siderne.
Anmeld