opskrift på hård chokolade kage/brownie..

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.844 visninger
4 svar
2 synes godt om
20. marts 2013

1990h

jeg var engang til en fødselsdag hvor vi fik noget chokolade brownie lignende kage med vanilje is og jordbær.

kagen så først "mislykkedes ud" forstå mig ret. den var flad og hård og havde ikke hevet hvilket nok heller ikke var meningen.. det var ligefør man skulle bruge kniv og gammel til at skære den ud:p.. men hold kæft den smagte godt med is og jordbær til.

så det jeg søger er en flad, hård, chokolade brownie opskrift som smager sindssygt godt??

nogle der har en anelse om hvad jeg fabler om??

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. marts 2013

1990h

20. marts 2013

La´chrissen

1990h skriver:

jeg var engang til en fødselsdag hvor vi fik noget chokolade brownie lignende kage med vanilje is og jordbær.

kagen så først "mislykkedes ud" forstå mig ret. den var flad og hård og havde ikke hevet hvilket nok heller ikke var meningen.. det var ligefør man skulle bruge kniv og gammel til at skære den ud:p.. men hold kæft den smagte godt med is og jordbær til.

så det jeg søger er en flad, hård, chokolade brownie opskrift som smager sindssygt godt??

nogle der har en anelse om hvad jeg fabler om??



Dessert chokolade brownie
550 g chokolade 65-70% kakao
225 g smør
2 æg
Korn af en stang vanilje
75 g mel
1/2 tsk salt
225 g sukker
3cl stærk kaffe
200 g nødder ( evt pekan eller valnødder)

Hak chokoladen
Smelt 325 g med smørret over vandbad
Pisk æg, vanilje, kaffe og sukkeret luftigt.
Tilsæt choko/ smør blandingen, salt og sigt melet i. Vend det i. Vend nødder og resten af chokoladen.
Bag ved 190? ca 30 min. Den må ikke være gennembagt.

Når den bliver helt kold på køl er den næsten så hård som chokolade, så evt lun den eller bare server ved stue temperatur.

Anmeld

20. marts 2013

1990h

La´chrissen skriver:



Dessert chokolade brownie
550 g chokolade 65-70% kakao
225 g smør
2 æg
Korn af en stang vanilje
75 g mel
1/2 tsk salt
225 g sukker
3cl stærk kaffe
200 g nødder ( evt pekan eller valnødder)

Hak chokoladen
Smelt 325 g med smørret over vandbad
Pisk æg, vanilje, kaffe og sukkeret luftigt.
Tilsæt choko/ smør blandingen, salt og sigt melet i. Vend det i. Vend nødder og resten af chokoladen.
Bag ved 190? ca 30 min. Den må ikke være gennembagt.

Når den bliver helt kold på køl er den næsten så hård som chokolade, så evt lun den eller bare server ved stue temperatur.



taaak den gemmer jeg

Anmeld

20. marts 2013

StineW79

Profilbillede for StineW79
La´chrissen skriver:



Dessert chokolade brownie
550 g chokolade 65-70% kakao
225 g smør
2 æg
Korn af en stang vanilje
75 g mel
1/2 tsk salt
225 g sukker
3cl stærk kaffe
200 g nødder ( evt pekan eller valnødder)

Hak chokoladen
Smelt 325 g med smørret over vandbad
Pisk æg, vanilje, kaffe og sukkeret luftigt.
Tilsæt choko/ smør blandingen, salt og sigt melet i. Vend det i. Vend nødder og resten af chokoladen.
Bag ved 190? ca 30 min. Den må ikke være gennembagt.

Når den bliver helt kold på køl er den næsten så hård som chokolade, så evt lun den eller bare server ved stue temperatur.



Uhmmm den lyder god, den gemmer jeg også lige! Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.