1990h skriver:
jeg var engang til en fødselsdag hvor vi fik noget chokolade brownie lignende kage med vanilje is og jordbær.
kagen så først "mislykkedes ud" forstå mig ret. den var flad og hård og havde ikke hevet hvilket nok heller ikke var meningen.. det var ligefør man skulle bruge kniv og gammel til at skære den ud:p.. men hold kæft den smagte godt med is og jordbær til.
så det jeg søger er en flad, hård, chokolade brownie opskrift som smager sindssygt godt??
nogle der har en anelse om hvad jeg fabler om??
Dessert chokolade brownie
550 g chokolade 65-70% kakao
225 g smør
2 æg
Korn af en stang vanilje
75 g mel
1/2 tsk salt
225 g sukker
3cl stærk kaffe
200 g nødder ( evt pekan eller valnødder)
Hak chokoladen
Smelt 325 g med smørret over vandbad
Pisk æg, vanilje, kaffe og sukkeret luftigt.
Tilsæt choko/ smør blandingen, salt og sigt melet i. Vend det i. Vend nødder og resten af chokoladen.
Bag ved 190? ca 30 min. Den må ikke være gennembagt.
Når den bliver helt kold på køl er den næsten så hård som chokolade, så evt lun den eller bare server ved stue temperatur.
Anmeld