AalborgPigen skriver:
Har du en opskrift du vil dele ?
Jeg har bare fået af vide at konsistensen skal være helt rigtig.. Og at de skal tørre osv.. 
Det er også rigtigt, men det er nu ikke så svært at ramme.
jeg bruger denne opskrift:
40 gram mandelmel (færdigt eller mandler du selv blender)
75 gram flormelis
1 stor æggehvide
25 gram sukker
Eventuelt frysetørrede hindbær til at bryde det søde 
Pisk hviderne stive og pisk sukker i. Vend derefter mandelmel og flormelis i dejen (sigt det i og vend det rundt med en dejskraber)
Sprøjt massen ud i 24 små cirkler på størrelse med en 5 krone og lad dem stå på bordet 30 min inden du bager dem ved 160 grader i ca. 12 min.
Til fyld bruger jeg en lys chokoladeganach lavet af 100 gram lys chokolade og 50 gram fløde - varm fløden til lide før kogepunktrt og hæld det over chokoladen - rør til chokoladen er smeltet. Stil på køl til det er helt koldt.
Hvis du vil se et billede af dem jeg lavede sidst er de på min blog (smallstar-bymette.blogspot.dk) - kan desværre ikke linke fra telefonen.
Anmeld