jeg
Opskrift på chokolade-scones (ca. 16 styks)
150 gram koldt smør
600 gram hvedemel
125 gram sukker
1/2 tsk. salt (den undlader jeg)
40 gram bagepulver
200 gram mørk chokolade (kan undlades eller erstattes med rosiner)
3 dl kærnemælk
2 æg + æg til pensling
Smør skæres i små tern og blandes med mel. Rør kun få gange, til smøret er dækket af mel. tilsæt sukker, bagepulver og hakket chokolade. rør nu hurtigt kærnemælk + æg i delen ved hjælp af en ske.
sæt dem på en bageplade og lad dem hvile 30 minutter.
inden de kommes i ovnen pensles de med æg og bages ved 200 grader i 15-20 min til de er lyse brune.
jeg fik den af en bruger her inde de er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ gode og nemme at lave.
jeg putter ikke sukker i da chokoladen er mere ind sød nok i sig selv men det bestemmer man jo selv, jeg tager små klatter med hænderne når det er rørt sammen med hænderne putter på bagepapir hviler også ind i ovnen jeg pensler dem ikke med æg men det bestemmer man selv, de er såååå gode lune, og hvis man lige luner den lidt igen når de er kolde MUMS så smager de som nye eller ta dem op af fryseren også ind i oven det er som de er ny lavet 
Anmeld