jeg har dog ikke den samme dej til begge dele men du kan da låne mine opskrifter..
- Omkring 36 stk. pizza snegle
Ingredienser
Til dejen - 50 gram Gær (1 pakke)
- 5 dl Lunkent vand
- 2 tsk Sukker
- 2 tsk Salt
- 2 spsk Olie
- 2 spsk A38 (eller andet surmælksprodukt)
- 2 dl Havregryn
- 4 dl Grahamsmel
- 7-8 dl Hvedemel
Tomatsauce
- 1 Løg
- 140 gram Koncenteret tomatpuré (1 lille dåse)
- 1 tsk Sukker
- 1 tsk Salt
- 2 spsk Olie
Fyld
- 400 gram Skinke i strimler (Kan erstattes med oksekød, kyllingekød etc.)
- 300 gram Ost i strimler
- Oregano
Fremgangsmåde
Rør gæret ud i vandet. Tilsæt sukker, salt, olie, A38, havregryn og grahamsmel, rør dejen godt rundt. Tilsæt hvedemel lidt af gangen hævning mindst en time.
Imens dejen hæver laves tomatsaucen: Blend alle ingredienserne sammen, indtil du har en fin og glat tomatsauce.
Del dejen op i to lige store stykker. Rul hvert stykke ud til et rektangel.
Kom hver snegl på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve cirka 15 minutter.
bag dem ved 225 grader i 8-10 minutter. (Tag dem ud når de er gyldne)
24 små pølsehorn LUFTIGE
50 g. gær
5 dl. lunken vand
2 tsk.. salt
2 spsk. sukker
4 spsk. olie
900g. mel
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt resterende ingredienser og ælt til en smidig, let klistret dej. Lad dejen hæve i 1 time.
Del dejen op i 24 dele (mine vejede ca. 50-63 g. pr. horn). Form til pølsehorn og lad dem hæve igen i 30 minutter. Pensl med sammenpiskede æg + lidt vand i så bliver de gyldene (og drys evt. med sesam) og bag pølsehornene ved 200 grader i 15-25 minutter alt efter størrelse.
Lad dem køle af på en rist og server med ketchup.
kom evt. ketchup i eller fransk hotdogs dressning
(har også en der er mere grov med gerner Pølsehorn)
Anmeld