Pizzasnegle og pølsehorn

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.330 visninger
3 svar
0 synes godt om
17. februar 2013

Omsorgsgiver

Profilbillede for Omsorgsgiver
Den stolte mor til 2
Vil I dele jeres bedste opskrifter på de 2 ting??

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. februar 2013

Lone Jakobsen

du får lige min her:

50 gram gær

½ liter vand (lunkent)

1 æg

1 tsk. salt

2 tsk sukker

ca 1 kg. mel

dette er en grund dej, som jeg så tilsætter det jeg lige har lyst til fx. gulerødder, æbler, havregryn eller grovmel.

Anmeld

17. februar 2013

Lene Unik

Jeg bruger den samme grunddej til begge dele:

50g gær
1/2 l lunken vand
lidt fedtstof (olie eller margerine)
1 tsk salt
mel til det ikke længere er klistret.

Til pizzasnegle smører jeg ketchup på den udrullede dej, og så skinkestrimler og revet ost.

Anmeld

21. februar 2013

B&J

jeg har dog ikke den samme dej til begge dele men du kan da låne mine opskrifter..

  1. Omkring 36 stk. pizza snegle
        Ingredienser
        Til dejen
    • 50 gram Gær (1 pakke)
    • 5 dl Lunkent vand
    • 2 tsk Sukker
    • 2 tsk Salt
    • 2 spsk Olie
    • 2 spsk A38 (eller andet surmælksprodukt)
    • 2 dl Havregryn
    • 4 dl Grahamsmel
    • 7-8 dl Hvedemel


Tomatsauce

    • 1 Løg
    • 140 gram Koncenteret tomatpuré (1 lille dåse)
    • 1 tsk Sukker
    • 1 tsk Salt
    • 2 spsk Olie


Fyld

    • 400 gram Skinke i strimler (Kan erstattes med      oksekød, kyllingekød etc.)
    • 300 gram Ost i strimler
    • Oregano
          
           Fremgangsmåde
           Rør gæret ud i vandet. Tilsæt sukker, salt, olie, A38, havregryn og      grahamsmel, rør dejen godt rundt. Tilsæt hvedemel lidt af gangen hævning      mindst en time.
           Imens dejen hæver laves tomatsaucen: Blend alle ingredienserne sammen,      indtil du har en fin og glat tomatsauce.
           Del dejen op i to lige store stykker. Rul hvert stykke ud til et      rektangel.
           Kom hver snegl på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem      efterhæve cirka 15 minutter.
           bag dem ved 225 grader i 8-10 minutter. (Tag dem ud når de er gyldne)

24 små pølsehorn LUFTIGE
50 g. gær
5 dl. lunken vand
2 tsk.. salt
2 spsk. sukker
4 spsk. olie
900g. mel

Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt resterende ingredienser og ælt til en smidig, let klistret dej. Lad dejen hæve i 1 time.
Del dejen op i 24 dele (mine vejede ca. 50-63 g. pr. horn). Form til pølsehorn og lad dem hæve igen i 30 minutter. Pensl med sammenpiskede æg + lidt vand i så bliver de gyldene (og drys evt. med sesam) og bag pølsehornene ved 200 grader i 15-25 minutter alt efter størrelse.
Lad dem køle af på en rist og server med ketchup.

kom evt. ketchup i eller fransk hotdogs dressning

(har også en der er mere grov med gerner Pølsehorn)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.