Spørgsmål til fondant ???

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.107 visninger
11 svar
0 synes godt om
7. februar 2013

bøllen

Er ved at lave fondant til en kage, har lavet hvid og rød.

men den røde virker MEGET anderledes end den hvide.

den røde virker som den smuldrer og den hvide med skumfidus agtig  

Der er brugt samme mængde, bare pasta farve i den røde. 

Hvad har jeg gjordt galt ???

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. februar 2013

bøllen

Slet ingen 

Anmeld

7. februar 2013

Miss Church

bøllen skriver:

Er ved at lave fondant til en kage, har lavet hvid og rød.

men den røde virker MEGET anderledes end den hvide.

den røde virker som den smuldrer og den hvide med skumfidus agtig  

Der er brugt samme mængde, bare pasta farve i den røde. 

Hvad har jeg gjordt galt ???



Har du brugt flormelis eller kartoffelmel til den med farve? Altså til at ælte fondanten i?

Anmeld

7. februar 2013

bøllen

Miss Church skriver:



Har du brugt flormelis eller kartoffelmel til den med farve? Altså til at ælte fondanten i?



Har brugt flormelis det står der i deopskrift jeg har fundet .

skal man bruge kartoffel mel ??

Anmeld

7. februar 2013

Miss Church

bøllen skriver:



Har brugt flormelis det står der i deopskrift jeg har fundet .

skal man bruge kartoffel mel ??



Man kan sagtens bruge begge dele. Jeg tænker at du måske er kommet til at bruge lidt for meget. Det kan være helt vildt svært at styre synes jeg. 

Jeg synes bare selv det er nemmest at styre med kartoffelmel i et stykke nylonstrømpe med knude i enden. Så kan man duppe det på bordet, så der kun kommer en lille smule ud.  

Jeg ved næsten ikke lige hvad man kan gøre for at rede det. Jeg prøver lige at google det

Anmeld

7. februar 2013

Miss Church

bøllen skriver:



Har brugt flormelis det står der i deopskrift jeg har fundet .

skal man bruge kartoffel mel ??



Jeg synes jeg kan læse mig til at en meget hurtig tur i mikroovnen skulle kunne gøre fondanten bedre igen. Det må bare ikke blive for varmt

Anmeld

7. februar 2013

bøllen

Miss Church skriver:



Man kan sagtens bruge begge dele. Jeg tænker at du måske er kommet til at bruge lidt for meget. Det kan være helt vildt svært at styre synes jeg. 

Jeg synes bare selv det er nemmest at styre med kartoffelmel i et stykke nylonstrømpe med knude i enden. Så kan man duppe det på bordet, så der kun kommer en lille smule ud.  

Jeg ved næsten ikke lige hvad man kan gøre for at rede det. Jeg prøver lige at google det



Det forstår jeg bare ikke , for har som sagt brugt samme mængde til begge portioner. ( afmål i skål ) 

tak ellers må jeg nøjes med det hvide.

Anmeld

7. februar 2013

bøllen

Miss Church skriver:



Jeg synes jeg kan læse mig til at en meget hurtig tur i mikroovnen skulle kunne gøre fondanten bedre igen. Det må bare ikke blive for varmt



Ok det kunne jeg prøve.

sjovt der er forskel på det, for der er brugt samme mængde. Ens portioner bortset fra pasta farven

Anmeld

7. februar 2013

Miss Church

bøllen skriver:



Ok det kunne jeg prøve.

sjovt der er forskel på det, for der er brugt samme mængde. Ens portioner bortset fra pasta farven



Hmm ja det er da faktisk meget mærkelig  

Håber kagen bliver fin alligevel

Anmeld

7. februar 2013

bøllen

Miss Church skriver:



Hmm ja det er da faktisk meget mærkelig  

Håber kagen bliver fin alligevel



Ja ik  Forstår det heller ikke. 

mon ikke , måske lidt kedelig kun i hvid og ikke efter planen. Men mon ikke det går. Det vigtigste må være den smager godt

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.