børneverden skriver:
til chokolade kager... har prøvet mange !!!!
der kommer enten Hård skorpe Ellers også bliver den for lav/tynd
hjælp
Prøv denne her.. Den er stort set idiot-sikker 
Til en sandkageform:
2 æg
2 dl sukker
3 spsk usødet kakao
½ dl mælk
1½ dl mel
1 tsk bagepulver
75 gram margarine
Smelt margarinen og lad den afkøle.
Pisk æg og sukker sammen til de begynder at blive lyse og luftige.
Rør kakao i.
Rør mælk og mel i.
Rør bagepulver i og til sidst margarinen.
Smør en form eller beklæd den med bagepapir (klart det nemmeste)
Bag ved 175 grader i 30 min midt i ovnen. Stik en tandstik eller kødnål i efter 25 min, hvis den kommer ren op er kagen færdig. Sidder der dej på skal den have lidt længere 
Husk ik at piske for længe når du har tilsat bagepulveret 
Anmeld