Jeg er verdens dårligste

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.301 visninger
11 svar
0 synes godt om
22. januar 2013

Mor1012

til chokolade kager... har prøvet mange !!!!

der kommer enten Hård skorpe Ellers også bliver den for lav/tynd

 

hjælp

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

22. januar 2013

Wampires

Profilbillede for Wampires
Erik sept. '11, Magnus juli '18, Viktor Juli '20

Prøv med lavere varme i lidt længere tid...

hvis du f.eks. plejer at give 180 grader i 20 min., så giv 150 grader i 30 min. i stedet...

Mindsk hvor meget sukker du putter i opskriften, meget sukker gør at den hurtigere brænder på...

for lav/tynd er hvis der bruges for stor form i forhold til mængden af dej der laves...

jeg plejer bedst at kunne lide den "lave" chokoladekage min mor har lært mig som laves i en bradepande i ovnen... den er ca. halvdelen af bradepanden i højden

Anmeld

22. januar 2013

Mor1012

Wampires skriver:

Prøv med lavere varme i lidt længere tid...

hvis du f.eks. plejer at give 180 grader i 20 min., så giv 150 grader i 30 min. i stedet...

Mindsk hvor meget sukker du putter i opskriften, meget sukker gør at den hurtigere brænder på...

for lav/tynd er hvis der bruges for stor form i forhold til mængden af dej der laves...

jeg plejer bedst at kunne lide den "lave" chokoladekage min mor har lært mig som laves i en bradepande i ovnen... den er ca. halvdelen af bradepanden i højden



opskrift taaak

Anmeld

22. januar 2013

Karina84

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=28943&sognavn=alletiders%20mumse 

Jeg har bagt denne her en del gange efterhaanden, og den er super lækker MUMS! Den er aldrig mislykkes for mig 

Anmeld

22. januar 2013

Wampires

Profilbillede for Wampires
Erik sept. '11, Magnus juli '18, Viktor Juli '20
børneverden skriver:



opskrift taaak



familieopskrift

Brug bagepapir i bradepanden

2 æg

300g sukker

bland

2 tsk bagepulver

2 tsk vaniliesukker

50g kakao

75g smør/margerine*

200g mel

2 dl mælk

 

bages 20 min. ved 180 grader

* Hvis du helst vil bruge smeltet margerine skal det køles af førend det tilføjes og så skal det tilføjes inden du bruger mixer første gang. Ellers plejer jeg selv at skære stegemargerinen i strimler og så bruge håndmixer indtil strimlerne er blevet til bittebittebittesmå pletter i blandingen.

Anmeld

23. januar 2013

Mor1012

Wampires skriver:



familieopskrift

Brug bagepapir i bradepanden

2 æg

300g sukker

bland

2 tsk bagepulver

2 tsk vaniliesukker

50g kakao

75g smør/margerine*

200g mel

2 dl mælk

 

bages 20 min. ved 180 grader

* Hvis du helst vil bruge smeltet margerine skal det køles af førend det tilføjes og så skal det tilføjes inden du bruger mixer første gang. Ellers plejer jeg selv at skære stegemargerinen i strimler og så bruge håndmixer indtil strimlerne er blevet til bittebittebittesmå pletter i blandingen.



tusinde tak det skal jeg prøve..  jeg er simpelhen så dårlig til chokolade kager :/  underligt nok

Anmeld

23. januar 2013

Wampires

Profilbillede for Wampires
Erik sept. '11, Magnus juli '18, Viktor Juli '20
børneverden skriver:



tusinde tak det skal jeg prøve..  jeg er simpelhen så dårlig til chokolade kager :/  underligt nok



hehe generelt bare med madlavning for mig havde derfor min mor i røret første gang den skulle laves hele vejen igennem

Anmeld

23. januar 2013

Team Putte

børneverden skriver:

til chokolade kager... har prøvet mange !!!!

der kommer enten Hård skorpe Ellers også bliver den for lav/tynd

 

hjælp



Prøv denne her.. Den er stort set idiot-sikker

 

Til en sandkageform:

2 æg

2 dl sukker

3 spsk usødet kakao

½ dl mælk

1½ dl mel

1 tsk bagepulver

75 gram margarine

 

Smelt margarinen og lad den afkøle.

Pisk æg og sukker sammen til de begynder at blive lyse og luftige.

Rør kakao i.

Rør mælk og mel i.

Rør bagepulver i og til sidst margarinen.

 

Smør en form eller beklæd den med bagepapir (klart det nemmeste)

Bag ved 175 grader i 30 min midt i ovnen. Stik en tandstik eller kødnål i efter 25 min, hvis den kommer ren op er kagen færdig. Sidder der dej på skal den have lidt længere

 

Husk ik at piske for længe når du har tilsat bagepulveret

Anmeld

23. januar 2013

Mor1012

tusinde tak til alle jeg prøver <3

Anmeld

23. januar 2013

HeidiØ

Karina84 skriver:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=28943&sognavn=alletiders%20mumse 

Jeg har bagt denne her en del gange efterhaanden, og den er super lækker MUMS! Den er aldrig mislykkes for mig 



KLART den bedste chokoladekage nogensinde!!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.